FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος/Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18: Ασημένιο η Δεσπολλάρη, χάλκινο η Τραγουστή

Ημερομηνία: 08-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Γεωργία-Μαρία Δεσπολλάρη με τον προπονητή της Θανάση Παπαγρηγορίου.

 

Δύο μεγάλες ηλειακές επιτυχίες είχαμε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Κ18,  που διεξήχθη στα Τρίκαλα.

Στα 800μ. η Γεωργία-Μαρία Δεσπολλάρη του Απόλλωνα Πύργου κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με 2.19.35, πίσω από την Ευτυχία Γιουβρή του Γ.Σ. Τρικάλων, που έτρεξε την κούρσα σε  2.15.84. Τρίτη και πολύ κοντά στην Ηλεία αθλήτρια ήταν η Μαρία Κάσσου του Αρίωνα Μυτιλήνης με 2:19.98.

Στο ίδιο αγώνισμα, η 16χρονη Δήμητρα Ανδριοπούλου, κόρη του προπονητή ποδοσφαίρου Θοδωρή Ανδριόπουλου, που ανήκει στον Α.Σ. Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς, πήρε την 11η θέση με επίδοση 2.26.14.

Η Ζωή Τραγουστή ήταν εντυπωσιακή στα 100μ..

 

Τρίτη η Τραγουστή στα 100μ.

Η Ζωή Τραγουστή του Κοροίβου Αμαλιάδας κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. με επίδοση 12.26., που είναι και ατομικό της ρεκόρ.  Ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκε σε βάθρο Πανελληνίου πρωταθλήματος και έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να φτάσει ψηλά στο αγώνισμα. «Υπάρχουν και αυτά τα παιδιά, που παλεύουν σε κάθε καιρικές συνθήκες, είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, είναι κρίμα να τα αγνοούμε. Αυτό το τμήμα δεν έχει ούτε καν στολή και αν πάνε στα πανελλήνια πρωταθλήματα πάνε με έξοδα των προπονητών», δήλωσε η έφορος στίβου του Κοροίβου, Γεωργία Ξένου, για την επιτυχία της Ζωής. Νικήτρια στον τελικό των 100μ. ήταν η Πολυνίκη Εμμανουλίδου  του ΓΑΣ Κουφαλίων με 11.99 και δεύτερη η Λυδία Κριμίτσα  της Σχολής Μωραΐτη με 12.24.

Στους λοιπούς Ηλείους αθλητές που σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις, ο Επαμεινώνδας Γεωργακόπουλος του Απόλλωνα Πύργου πήρε την 4η θέση στο μήκος με 6.77μ.  εκατοστά.

Στα 1500 μέτρα, η μόλις 15 ετών Λεχαινίτισσα Μαρία-Ανθή Βυθούλκα  με 4.54.72 κατέλαβε την 5η θέση και έδειξε πως το μέλλον της ανήκει καθώς είχε να συναγωνιστεί κορίτσια μεγαλύτερης ηλικίας.

Τέλος, στον ακοντισμό, ο Αλέξανδρος Καστανάς του Κοροίβου κατετάγη 9ος με 50.32μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος