FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος/Κόροιβος: 2ος ο Μεϊντής στο «Run Greece»

Ημερομηνία: 14-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο αθλητής του Κοροίβου, Δημήτρης Μεϊντής, κατέκτησε την 2η θέση στο τελικό του Run Greece 3 χιλιομέτρων, που έγινε την Κυριακή στο πλαίσιο του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας.

Ο 22χρονος αθλητής του αμαλιαδίτικου συλλόγου μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα μέχρι τα τελευταία μέτρα τερμάτισε στη δεύτερη θέση, με χρόνο 8:38, μόλις 2 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο Αουρέλ Γκιούρα (8:36)

Ο Δημήτρης τα τελευταία 2 χρόνια, με συνέπεια και υπευθυνότητα, προπονείται καθημερινά κάτω από δύσκολες συνθήκες. Με υπομονή και επιμονή έχει καταφέρει να βελτιώσει σημαντικά τους χρόνους του και να συγκαταλέγεται στους καλύτερους δρομείς μεσαίων αποστάσεων της χώρας μας.

Ο Κόροιβος τον συγχαίρει και του εύχεται να συνεχίσει την προσπάθειά του με τον ίδιο ζήλο, να τον βλέπει να βελτιώνεται και να πετύχει τους μελλοντικούς του στόχους. Ο σύλλογος συγχαίρει και τον πρώτο αθλητή Αουρέλ Γκιούρα από τον Έσπερο Πάτρας για την νίκη του. Ο Αουρέλ είναι πανελληνιονίκης στην απόσταση. Η αθλητική ποιότητα του Αουρελ εκτός του ότι δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία του Δημήτρη, τον βοήθησε να κάνει μια μεγάλη επίδοση που αποτελεί και ατομικό του ρεκόρ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος