FOLLOW US: facebook twitter

Στίβος: Έτοιμος για τη Ρώμη ο Καραλής

Ημερομηνία: 02-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ΓΛΑΣΚΩΒΗ 2024 / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε εξαιρετική παρουσία στο Diamond League του Όσλο, λίγες μέρες πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (6-12 Ιουνίου).

Ο Πυργιώτης πρωταθλητής του επί κοντώ ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοσή του στον ανοιχτό στίβο με άλμα στα 5.72μ. και μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με τον Φιλιππινέζο Τζον Ομπιένα, χάνοντας μόνο από τον Αμερικανό Κέι Σι Λάιτφουτ, ο οποίος ήταν ο μόνος που ξεπέρασε τα 5.82.

Ο Καραλής ξεκίνησε από τα 5.52, ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια και συνέχισε με καθαρό άλμα και στα 5.62. Στα 5.72 έριξε με την πρώτη τον πήχη, αλλά πέρασε με τη δεύτερη και ισοφάρισε το φετινό ρεκόρ του που είχε σημειώσει στο Χορζόφ της Πολωνίας στις 18 Μαΐου. Επόμενο ύψος ήταν το 5.82, αλλά εκεί ο Καραλής απέτυχε τρεις φορές.

Συνολικά 53 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και ο Καραλής θα αγωνιστεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 11.18 το πρωί στον προκριματικό μαζί με τον Γιάννη Ρίζο, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 9.20μ.μ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot