FOLLOW US: facebook twitter

Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 27-05-2024 | Συντάκτης:

-Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου e-SHyIPS

Στις Βρυξέλλες, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου e-SHyIPS που σκοπό έχει την αξιοποίηση του  υδρογόνου σαν καύσιμη ύλη επιβατικών πλοίων, βρίσκεται ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Λέντζας Ιωάννης, επικεφαλής της ομάδας εργασίας που αποτελείται από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Γιώργο Σκλαβενίτη, τους υπαλλήλους του Τμήματος Προγραμματισμού του Δήμου κ. Βαγγέλη Αθανασόπουλο και Γιώργο Σαραντόπουλο και τους εξωτερικούς συνεργάτες κ. Γιάννη Γαρύφαλλο και Γιάννη Παπαγιαννόπουλο.

Στο συγκεκριμένο έργο του Horizon το οποίο και ολοκληρώνεται στα τέλη του 2024. Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης ήταν μέλη της κοινοπραξίας υλοποίησης του ανωτέρω έργου με επικεφαλής εταίρο το Πανεπιστήμιο Μιλάνο.

 Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας  δήλωσε ότι «με την παρουσίαση των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν από το τμήμα προγραμματισμού του Δήμου και τους εξωτερικούς συνεργάτες καταφέραμε να απορροφηθεί το σύνολο των χρημάτων που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το συγκεκριμένο έργο,  συνεπώς, αποκτήσαμε μια βαθμολογία απαραίτητη ώστε να υποβάλλουμε και άλλες προτάσεις σε επόμενα ευρωπαϊκά προγράμματα προς όφελος του Δήμου μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος