FOLLOW US: facebook twitter

Στις φυλακές μετά τις πολύωρες καταθέσεις στον Ανακριτή Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 05-04-2023 | Συντάκτης:

Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους και ελεύθερος με όρους ο ένας

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση ληστείας στις 3 Μαρτίου σε κοσμηματοπωλείο της Γαστούνης,, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην περιοχή των Καβασίλων και Δουνεικων. Οι δράστες κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, κλοπές και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών καθώς βρέθηκαν με όπλα, κοσμήματα, κλεμμένα οχήματα, κουκούλες, κλπ.

Οι τρεις κατηγορούμενοι προσήχθησαν στον Ανακριτή, πρώτα οι δυο υπήκοοι Αλβανίας 32 και 48 ετών, ενώ μετά την πολύωρη κατάθεσή τους, ακολούθησε και ο τρίτος δράστης ελληνικής καταγωγής με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο.

Μετά τις απολογίες τους ο 53χρονος Έλληνας και ο 48χρονος Αλβανός κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ο 32χρονος Αλβανός, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης 2500 ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει κάθε 1η και 15η του μήνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος