FOLLOW US: facebook twitter

Στις 6 Ιουλίου δημοπρατεί καντίνες και ξαπλώστρες ο δήμος Ήλιδας

Ημερομηνία: 27-06-2022 | Συντάκτης:

-‘Έξι θέσεις στις παραλίες Σαβαλίων, Μαραθιάς, Ροβιάτας και Δουνεΐκων προβλέπει το σχέδιο

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Έξι καντίνες, έξι χώρους για ξαπλώστρες και ομπρέλες και έναν χώρο για εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής θα δημοπρατήσει τις επόμενες ημέρες ο δήμος Ήλιδας, με βάση το σχέδιο δημοπρασίας που ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλούς προς τρίτους έναντι ανταλλάγματος για το 2022.

Ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός προβλέπει δύο καντίνες και δύο χώρους για ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία των Σαβαλίων, δύο καντίνες και δύο χώρους για ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία της Ροβιάτας, δύο καντίνες και έναν χώρο για ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία της Μαραθιάς, έναν χώρο για ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία των Δουνεΐκων και έναν χώρο για χρήση από επιχείρηση εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής στην παραλία της Κουρούτας.
Για τις καντίνες προβλέπεται μέχρι 15 τ.μ. ο μέγιστος χώρος που θα καταλαμβάνει και θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 100 μέτρα από εγκατεστημένες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ή κέντρα αναψυχής και 100 μέτρα μεταξύ τους.

Για τις καντίνες στα Σαβάλια και στη Ροβιάτα η τιμή εκκίνησης είναι 1.500 ευρώ και για τις ξαπλώστρες 2.310 ευρώ στα Σαβάλια και 1.000 στη Ροβιάτα. Στην παραλία της Μαραθιάς τόσο οι καντίνες όσο και οι ξαπλώστρες-ομπρέλες έχουν μεγαλύτερο τίμημα, καθώς ξεκινούν από τις 3.000 ευρώ τιμή πρώτης προσφοράς. Υψηλό είναι το τίμημα και στην παραλία των Δουνεΐκων, καθώς η τιμή εκκίνησης για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες είναι 3.750 ευρώ. Ο χώρος για την εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής ξεκινά από τα 1.500 ευρώ.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 11 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ήλιδας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού. Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2022.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος