FOLLOW US: facebook twitter

Στις 16 Ιουνίου το «Fly Athens 2024» του Καραλή και με αγώνα γυναικών

Ημερομηνία: 10-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί φέτος το παγκόσμιο μίτινγκ επί κοντώ που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Εμμανουήλ Καραλής κι έχει την ονομασία «Fly Athens Street Pole Vault 2024». Το street pole vault event του Εμμανουήλ Καραλή μεταφέρεται από έναν ιστορικό χώρο σε έναν άλλο. Από τον ιερό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου και φιλοξενήθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια, μεταφέρεται στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο όπου αναβίωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1896.

Η πρωτοτυπία είναι πως στο φετινό μίτινγκ επί κοντώ θα διεξαχθεί και αγώνας γυναικών. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε πως αποδέχθηκε το αίτημα του διοργανωτή του «Fly Athens», Εμμανουήλ Καραλή, ώστε στο πρόγραμμα να ενταχθεί και αγώνας γυναικών.  Μάλιστα, όπως ο αγώνας των ανδρών, έτσι και αυτός των γυναικών θα βρίσκεται στη κατηγορία Silver του Continental Tour.

Έτσι οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αθλητές αλλά και αθλήτριες του επί κοντώ παγκόσμιας κλάσης στον εμβληματικό χώρο μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο αγώνας των γυναικών θα προηγηθεί αυτού των ανδρών και η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους φίλους του κλασικού αθλητισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος