FOLLOW US: facebook twitter

Στις 14 Ιουλίου δημοπρατούνται οι καντίνες στον δήμο Πηνειού

Ημερομηνία: 01-07-2020 | Συντάκτης:

Στην παραλία της Γλύφας η ακριβότερη, με τιμή εκκίνησης 31.500 για την τριετία

Το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου θα διεξαχθεί η δημοπρασία για τις καντίνες και τις ξαπλώστρες του δήμου Πηνείου, καθώς η οικονομική επιτροπή καθόρισε το τίμημα και τους όρους του διαγωνισμού σε πρόσφατη συνεδρίαση. Θα δημοπρατηθούν συνολικά τέσσερις καντίνες, εκ των οποίων η ακριβότερη είναι στην παραλία της Γλύφας στην ΤΚ Λυγιάς, με τιμή εκκίνησης 700 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, δηλαδή 31. 500 για την επόμενη τριετία. Δεύτερη ακριβότερη είναι η καντίνα στην παραλία Θινών της Δημοτικής Ενότητας Βαρθολομιού, με τιμή εκκίνησης 150 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, δηλαδή 6.750 ευρώ για τρία χρόνια.

Θα δημοπρατηθεί μία ακόμα καντίνα, περίπου 1,3 χλμ βορειοδυτικά των Θινών, με τιμή εκκίνησης 3.195 ευρώ για τρία χρόνια, ενώ η τέταρτη –και φθηνότερη- καντίνα προς δημοπράτηση είναι στην παραλία Παλαιοχωρίου –νοτιοανατολικά του πεδίου βολής και 122μ. ανατολικότερα της πινακίδας της Πολεμικής Αεροπορίας, με τιμή εκκίνησης τις 2.250 ευρώ για τρία χρόνια.  Η ακριβής διάρκεια παραχώρησης ξεκινά την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2022. Κατ’ εξαίρεση για το 2020, το ύψος του καταβαλλόμενου ανταλλάγματος ορίζεται στο 40% του υπολογισθέντος.

Η δημοπρασία είναι πλειοδοτική, φανερή και προφορική και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετούς «μνηστήρες», αφού παραδοσιακά το ενδιαφέρον για τις συγκεκριμένες παραλίες είναι πολύ ισχυρό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος