FOLLOW US: facebook twitter

Στήριξαν τον Χρήστο Κωστόπουλο

Ημερομηνία: 02-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87740″ img_size=”full”][vc_column_text]

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Τρίτη μεταξύ Ηλείων και Αχαιών ποδοσφαιριστών

Ποδοσφαιριστές από την Ηλεία και την Αχαΐα, έδωσαν την  Τρίτη φιλικό παιχνίδι στο Γήπεδο Γαστούνης, με σκοπό την οικονομική στήριξη του μικρού Χρήστου Κωστόπουλου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα οδηγηθεί σύντομα σε άλλη μια χειρουργική επέμβαση.

Ήταν ένα φιλικό στο οποίο συμμετείχαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές από τους δύο όμορους νομούς, που ήθελαν και από τη μεριά τους να δηλώσουν την έμπρακτη στήριξή τους στον 7χρονο Χρήστο. Για την ιστορία το τελικό σκορ  ήταν 3-5 υπέρ των Αχαιών.

Για την Ηλεία, υπό τις οδηγίες του Νίκου Μαρσέλη, αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι Ανδρέας Αντωνόπουλος, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Αρβανίτης, Σταυρούλιας, Νικολόπουλος, Μπαρδούσης, Θανάσης Αντωνόπουλος, Μπουντόπουλος, Τσαγκάρης, Γεωργιόπουλος, Χ. Μαρκόπουλος, Δούλος, Τσουκαλάς, Φλίγκος.

Για την Αχαΐα, υπό τις οδηγίες του Αλέξη Γαβριλόπουλου, έπαιξαν μεταξύ άλλων οι Κανελλόπουλος, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Σαμπανέι, Νίκος Γραμματικόπουλος, Γιώργος Γραμματικόπουλος, Γερασιμόπουλος, Κωστής, Μικελάτος, Πετρόπουλος, Παρασκευόπουλος,  Μπουτσικάκης, Σταθάτος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot