Στην Σκαφιδιά ο Καραλής
[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”143174″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο επί κοντώ, ο Πυργιώτης στην καταγωγή Εμμανουήλ Καραλής, περνά τις διακοπές του στον αγαπημένο του Πύργο και την ευρύτερη περιοχή και πριν λίγες μέρες βρέθηκε για μπάνιο στην Σκαφιδιά. Εκεί τον υποδέχτηκε ο κ. Μάκης Διαμαντόπουλος από τα Χανάκια, ο οποίος πολλά χρόνια τώρα απολαμβάνει το μπάνιο του στην συγκεκριμένη υπέροχη παραλία.
Ο κ. Διαμαντόπουλος συνεχάρη τον 21χρονο πρωταθλητή μας για τον σπουδαίο αγώνα που έδωσε στο Τόκιο εκπροσωπώντας τον Πύργο, την Ηλεία και όλη την Ελλάδα, και ο «Μανόλο» πάντα χαμογελαστός δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί του.
Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ταπεινοφροσύνη του Καραλή, ενός αθλητή για τον οποίο είναι περήφανη όλη η Ηλεία, όχι μόνο για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις του σε μεγάλου βεληνεκούς διοργανώσεις, αλλά και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Ο «Μανόλο» έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των Ηλείων αλλά και των απανταχού Ελλήνων και όλοι του εύχονται τα καλύτερα, διότι πραγματικά τα αξίζει…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]