FOLLOW US: facebook twitter

Στην Κουρούτα στις 26 Ιουλίου τα ευρωπαϊκά κύπελλα του Ολυμπιακού

Ημερομηνία: 10-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που πήρε φέτος ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του UEFA Conference League και του UEFA Youth League, θα έρθουν και στην Ήλιδα και συγκεκριμένα στην Κουρούτα την Παρασκευή 26 Ιουλίου, όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Ήλιδας, Γιώργος Κράλλης, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια θα εκτεθούν για τους φίλους της ομάδας το απόγευμα της 26ης Ιουλίου στην πλατεία της Κουρούτας, από τις 7μ.μ. έως τις 10μ.μ. και θα υπάρξουν κι άλλα events στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, από πλευράς Δήμου Ήλιδας. Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Ήλιδας, Γιώργος Κράλλης, καλεί όλους τους φιλάθλους να παραβρεθούν και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τα κύπελλα.  

Η θρυλική περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού ξεκίνησε στις 8 Ιουνίου από την Αίγινα και τα δύο κύπελλα έχουν ταξιδέψει ήδη σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως στην Κέρκυρα, την Νάξο, την Τήνο, την Σύρο, την Άνδρο, την Πάρο, τα Χανιά, την Ρόδο, τον Άγιο Νικόλαο, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, την Χίο, τη Μυτιλήνη. Η σημερινή επίσκεψη στην Πάτρα αναβλήθηκε λόγω των πυρκαγιών. Αύριο, Πέμπτη τα κύπελλα θα είναι στη Ναύπακτο και την Παρασκευή στο Μεσολόγγι.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot