FOLLOW US: facebook twitter

Στην Εθνική Ελπίδων ο Καλογερόπουλος

Ημερομηνία: 14-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ανδραβιδαίος αμυντικός κλήθηκε για τα ματς του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO 2025, με Λευκορωσία και Ανδόρα

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές ενόψει των αναμετρήσεων με την Λευκορωσία (22/03/2024, 13:30, Amavir Stadium) και την Ανδόρα (26/03/2023, 16:00, “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”) για την 11η και 12η αγωνιστική αντίστοιχα του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO U-21 2025.

Μεταξύ των κλήσεων είναι και ο 19χρονος Ανδραβιδαίος κεντρικός αμυντικός, Αλέξης Καλογερόπουλος, που φέτος αγωνίζεται στον Βόλο της Super League 1, με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. O Καλογερόπουλος μετά την Εθνική Νέων, όπου ήταν αρχηγός της, συνεχίζει την παρουσία του στις Εθνικές Ομάδες και από τον περασμένο Νοέμβριο είναι μέλος της Εθνική Ελπίδων (U21), γεγονός που αποτελεί ύψιστη διάκριση για τον ταλαντούχο στόπερ.  

Αναλυτικά οι κλήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

Τερματοφύλακες

Τζολάκης (Ολυμπιακός), Γραμματικάκης (Αστέρας Τρίπολης), Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ)

Αμυντικοί

Καλογερόπουλος (Βόλος), Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός), Παναγιώτου (ΠΑΟΚ), Δαρέλας (ΠΑΟΚ),  Χρυσόπουλος (ΑΕΚ), Κανελλόπουλος (ΑΕΚ), Κωνσταντόπουλος (BEERSCHOT), Κίτσος (Βόλος).

Μέσοι

Ζούγλης (Αστέρας Τρίπολης), Κρυπαράκος (Παναθηναϊκός), Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Παναγίδης (Άρης), Καραμπέρης (KAISESLAUTERN II), Καραμάνης (Ατρόμητος Αθηνών), Μεταξάς (OULU FC), Αποστολάκης (ΟΦΗ), Κουτεντάκης (ΟΦΗ), Σουρλής (Αστέρας Τρίπολης), Κουρφαλίδης (FERALPISALO), Σοφιανός (Πανσερραϊκός).

Επιθετικοί

Τζίμας (ΠΑΟΚ), Κοσίδης (VENLO), Νιάρχος (MIHALOVCE)

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος