FOLLOW US: facebook twitter

Στην Εθνική Ελπίδων ο Καλογερόπουλος

Ημερομηνία: 09-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O 19χρονος Ανδραβιδαίος αμυντικός, Αλέξης Καλογερόπουλος, που παίζει στον Βόλο της Super League 1 φέτος, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων (U21) για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε και την Πορτογαλία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. O Καλογερόπουλος μετά την Εθνική Νέων, όπου ήταν αρχηγός της, συνεχίζει την παρουσία του στις Εθνικές Ομάδες και πλέον είναι μέλος της Εθνική Ελπίδων (U21), ως απόρροια του πλούσιου ταλέντου του.

Ομοσπονδιακός τεχνικός στην Ελπίδων είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος κάλεσε 26 παίκτες. Το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου και τέσσερις μέρες μετά θα διεξαχθεί το ματς με την Πορτογαλία. Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης.

Η Εθνική είναι στον 7ο όμιλο με αντιπάλους, πέρα από τα Νησιά Φερόε και την Πορτογαλία, την Κροατία, την Λευκορωσία και την Ανδόρρα κι έχει 5 βαθμούς σε 4 αγώνες. Πρώτη είναι η Πορτογαλία με 12 βαθμούς (4 αγώνες) και στην 2η θέση η Κροατία (3 αγώνες) και τα Νησιά Φερόε (4 αγώνες) με 7 βαθμούς.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot