FOLLOW US: facebook twitter

Στην εντατική 45χρονος Πυργιώτης επιχειρηματίας μετά από καυγά στην Κατακόλου

Ημερομηνία: 08-07-2019 | Συντάκτης:
Συνελήφθη νεαρός οδηγός ΙΧ που φέρεται να τον τραυμάτισε μετά από καυγά
-Πληροφορίες κάνουν λόγο για κόντρες αυτοκινήτων πίσω από το σκηνικό του επεισοδίου

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ένας 45χρονος επιχειρηματίας από τον Πύργο όταν τραυματίστηκε μετά από έναν καυγά που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κατακόλου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις μια τα ξημερώματα, ο 45χρονος επαγγελματίας που διατηρεί μαζί με τον αδελφό του την επιχείρηση Ocean επί της Κατακόλου λίγο πριν την Συκιά, φέρεται να συμμετείχε σε επεισόδιο που κατέληξε σε συμπλοκή με έναν νεαρό οδηγό διερχόμενου ΙΧ αυτοκινήτου που περνώντας έκανε πολύ μεγάλο θόρυβο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στην Κατακόλου γινόταν εκείνη την ώρα κόντρες αυτοκινήτων και η ενόχληση για την επιχείρηση του 45χρονου ήταν μεγάλη. Ο επιχειρηματίας βγήκε έξω μαζί με τον αδελφό του να διαμαρτυρηθούν και όλα ξεκίνησαν με την αντιδικία που είχε με τον νεαρό οδηγό του ΙΧ που εκείνη τη στιγμή περνούσε κάνοντας έντονο θόρυβο.

Οι δύο άντρες μετά το φραστικό επεισόδιο έχασαν τον έλεγχο και ο 45χρονος βρέθηκε στο έδαφος αφού ο νεαρός τον χτύπησε με κεφαλιά στο πρόσωπο. Από την πτώση πρέπει να χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και έχασε τια αισθήσεις του.

Ελαφρά τραυματίστηκε στο χέρι και ο αδελφός του όταν έσπευσε να τον βοηθήσει. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που μετάφερε τον 45χρονο πρώτα στο Νοσοκομείο του Πύργου και αμέσως έγινε η διακομιδή του αφού διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ Ιωαννίνων.

Ο νεαρός οδηγός που χτύπησε τον 45χρονο συνελήφθη, το Σάββατο οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ηλείας και σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί στον Ανακριτή για το συμβάν αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Μαζί με τον νεαρό συνελήφθη και  ο 43χρονος αδελφός του τραυματισμένου 45χρονου κατόπιν μήνυσης του νεαρού οδηγού αλλά αφέθηκε ελεύθερος αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της διατάραξης των συγκοινωνιών, της απλής σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος