FOLLOW US: facebook twitter

Στην Αμαλιάδα το Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοφώνων

Ημερομηνία: 07-10-2024 | Συντάκτης:

-Θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο το διήμερο 1-2 Νοεμβρίου

Στην Αμαλιάδα θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 1-2 Νοεμβρίου η ετήσια Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, το οποίο διοργανώνεται από κοινού με την Ανώνυμη Εταιρεία Ραδιοφώνου Αμαλιάδας, στην οποία είναι μέλος.

Το Συνέδριο και η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα γύρω από το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, με δεδομένο το γεγονός ότι ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αμαλιάδας αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ραδιόφωνα στην Ελλάδα, που άναψε την σπίθα για τηδημιουργία πολλών σημερινών Δημοτικών Ραδιοφώνων στην επικράτεια και με στόχο την αναγέννησή του, θεωρείται σημαντική η διοργάνωση του συνεδρίου και της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στην Αμαλιάδα.

«Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αμαλιάδας, βρίσκεται στο δυσκολότερο σταυροδρόμι της ιστορίας του και μέσα από αυτήν την εκδήλωση θα μπορέσει να βρει λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που τον ταλανίζουν, ενώ θα μπει ξανά, δυναμικά, στον χάρτη των Δημοτικών Ραδιοφώνων. Κορυφαία στελέχη Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στην Αμαλιάδα και θα έχουν επαφές με τον Δήμαρχο και το ΔΣ του Ραδιοφωνικού Σταθμού, έτσι ώστε να σχεδιαστεί ένας οδικός χάρτης που θα οδηγήσει ξανά τον ιστορικό σταθμό στην κορυφή των προτιμήσεων των ακροατών. Να σημειωθεί ότι η προβολή τού Δήμου Ήλιδας μέσα από τη διοργάνωση του Συνεδρίου, θα είναι τεράστια. Αρκεί να φανταστεί κανείς πως περισσότερα από 50 στελέχη, θα βρεθούν για δυο ημέρες στην πόλη τής Αμαλιάδας και θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε ολόκληρο τον Δήμο Ήλιδας», ανέφερε.

Σκοπός της Ένωσης είναι η ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών ΜΜΕ, με στόχο τη συνολική ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση των παρεχόμενων από αυτά υπηρεσιών προς τον πολίτη, η παροχή τεχνικής και λειτουργικής υποστήριξης προς τα μέλη της, η θεσμική εκπροσώπηση αυτών ενώπιον διοικητικών αρχών και η γενική μέριμνα για την κατοχύρωση και προαγωγή των συμφερόντων τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του δημόσιου χαρακτήρα και του ρόλου της δημοτικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, ως μοχλών επικοινωνίας και ενημέρωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot