FOLLOW US: facebook twitter

Στην Αμαλιάδα ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Ημερομηνία: 30-05-2024 | Συντάκτης:

– Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ήλιδας στην κατεύθυνση διοργάνωσης μεγάλων αγώνων στο κολυμβητήριο

Κλιμάκιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο, επισκέφθηκε το Δήμο Ήλιδας και συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας.

Ο κύριος Γιαννόπουλος ενημερώθηκε πλήρως για τα θέματα που αντιμετωπίζει η μεγάλη υποδομή του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, ενώ στη συζήτηση τέθηκαν και οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και την Ομοσπονδία, ούτως ώστε η πόλη να αποτελέσει πόλο έλξης μέσω διοργάνωσης πανελλήνιων αγώνων κολύμβησης και πόλο.

Στη συνέχεια και μετά την συνεργασία με τον κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, το κλιμάκιο ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου και του κολυμβητηρίου από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργο Κράλλη.

O κύριος Γιαννόπουλος, συνοδευόταν από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων της ΚΟΕ κ. Θεόδωρο Σάκκο, ο οποίος εκπροσωπούσε και το σωματείο του «Επειού Ήλιδας» και τον εκπρόσωπο του «Αρίωνα Αμαλιάδας» κ. Γιάννη Βυθούλκα.

Από την Ομοσπονδία φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για να έρχονται αγώνες σε μόνιμη βάση στην Αμαλιάδα στα αθλήματα του υγρού στίβου, υπό την προϋπόθεση να επισκευαστεί πλήρως το Κολυμβητήριο και να εξοπλιστούν με σύγχρονα μέσα οι υποδομές του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος