FOLLOW US: facebook twitter

«Στήλη Άλατος»

Ημερομηνία: 23-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Το νέο βιβλίο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ηλείας κ. Αθανασίου του Β΄ «Στήλη Άλατος», ένα   ακόμα σπουδαίο πνευματικό έργο του πολυγραφότατου Μητροπολίτη μας που είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και θεολογικών άρθρων, παρουσιάστηκε σε δύο θαυμάσιες  εκδηλώσεις στον Πύργο και την Αμαλιάδα, με τίτλο «Θεός εφανερώθη εν σαρκί».

Ο Μητροπολίτης Ηλείας με τον βαθιά ανθρωποκεντρικό λόγο του που πηγάζει από την πνευματική του πορεία και το ποιμαντορικό του έργο  που έχει ως στόχο την εξύψωση του ανθρώπου, ανέδειξε με την ομιλία του το περιεχόμενο του βιβλίου του «Στήλη Άλατος» που αφορά μάλιστα την έκδοση του Α΄ τόμου με  θεολογικά κείμενά του από το 2012 έως το 2016 που έχουν γραφτεί ανά ημέρα και μήνα στις 550 σελίδες του!. 

«Είναι γνωστόν ότι άνθρωποι και λαοί που ξέχασαν το παρελθόν τους και αρνήθηκαν τις ρίζες τους εχάθησαν. Η γνώση του παρελθόντος και η αναγνώριση των λαθών μας βοηθάει στην πνευματική αναβάθμισή μας. Πολλοί διανοούμενοι συμβουλεύουν ότι το παρελθόν δέον να γίνεται πάντοτε διδάσκαλος του μέλλοντος. …»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot