FOLLOW US: facebook twitter

Στη Ρουμανία για προετοιμασία ενόψει Παγκόσμιου U23 ο Κολιτσόπουλος

Ημερομηνία: 10-10-2024 | Συντάκτης:

Στις 20-28 Οκτωβρίου στα Τίρανα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης U23

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο αθλητής του Π.Σ. Τιτάν Πύργου και της Εθνικής Ελλάδας πάλης, Αρίωνας Κολιτσόπουλος, βρίσκεται μαζί με τον προπονητή και πατέρα του, Αλέξη Κολιτσόπουλο, από την Κυριακή στην Ρουμανία, όπου συμμετέχει στο προπονητικό καμπ της εθνικής ομάδας πάλης της Μολδαβίας στην πόλη Τιμισοάρα. Ο 18χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής U17 βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας και προπονείται σκληρά δύο φορές τη μέρα, πρωί και απόγευμα, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης U23, που θα διεξαχθεί στα Τίρανα της Αλβανίας στις 20-28 Οκτωβρίου.

Ο Αρίωνας θα συμμετάσχει στην κατηγορία των 72 κιλών της ελληνορωμαϊκής πάλης, με στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, ακόμα και να ανεβεί στο βάθρο των νικητών, σε μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου με 30 αθλητές στην κατηγορία του απ’ όλο τον κόσμο! Και με το ταλέντο και την μεγάλη θέληση που τον χαρακτηρίζουν, μπορεί να φτάσει ψηλά, παρότι θα αγωνιστεί με πιο έμπειρους ηλικιακά και αγωνιστικά αθλητές, οι περισσότεροι 22 και 23 ετών.

Θυμίζουμε πως ο Αρίωνας, τον περασμένο Ιούλιο κατετάγη πέμπτος στην Ευρώπη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U20 στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U20 στην Ισπανία, ήταν άτυχος καθώς αγωνίστηκε με τραυματισμό στα πλευρά και δεν κατάφερε να προχωρήσει μακριά  στην διοργάνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot