FOLLOW US: facebook twitter

Στη Ν. Αρτάκη ο Διονυσόπουλος

Ημερομηνία: 21-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης, ομάδα της Χαλκίδας, πήρε μεταγραφή ο 21χρονος Πυργιώτης μεσοαμυντικός, Παύλος Διονυσόπουλος. Ο Διονυσόπουλος τα τελευταία τρία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του ΠΑΟ Βάρδας. Ο Α.Ο. Νέας Αρτάκης την περασμένη σεζόν κατέλαβε την 2η θέση στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής (πίσω από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου) κι έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Νέας Αρτάκης: «Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία μεταγραφής και έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Διονυσόπουλο Παύλο. Ο Παύλος Διονυσόπουλος (γεννηθείς το 2003) αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας στη Γ’ Εθνική.

Ο Παύλος Διονυσόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία του Πανηλειακού και εν συνεχεία αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ομάδων Κ15, Κ17 του Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα την ίδια εποχή κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής παίδων και επέστρεψε στον Πανηλειακό.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2024 – 2025».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot