FOLLOW US: facebook twitter

Στη γειτονιά των αγγέλων η μικρή Κλαούντια…

Ημερομηνία: 11-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα
Ανείπωτη τραγωδία στα Λεχαινά-Πεντάχρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από ΙΧ και έχασε τη ζωή της

Σοκαρισμένη είναι από χθες η Ηλεία από την ανείπωτη τραγωδία του θανάτου της πεντάχρονης Κλαούντια, ενός μικρού κοριτσιού που παρασύρθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από ΙΧ αυτοκίνητο στην Παλαιά Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Μοσχονερίου.  Η μοίρα πολύ σκληρή για το αθώο αγγελούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει και να χαρεί τη ζωή, αλλά και για την οικογένεια της που είχαν έρθει από την Αλβανία και κατοικούσαν στο Κουρτέσι, βιοπαλαιστές και άνθρωποι του μεροκάματου που αναζητούσαν  μια καλύτερη ζωή.  Και η τραγωδία τους βρήκε στο κυνήγι του μεροκάματου, αλλά δυστυχώς, όπου φτωχός και η μοίρα του…

Το άτυχο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν  σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν από τις 2:30 το μεσημέρι, κι ενώ βρισκόταν με τους γονείς του  σε θερμοκήπιο στο οποίο εργάζεται το ζευγάρι, πιθανόν διέφυγε της προσοχής τους,  περπάτησε ανέμελο λίγα μέτρα και άθελά του βγήκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια να παρασυρθεί από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο και να υποστεί σοβαρά τραύματα που αποδείχθηκαν θανάσιμα.

Λίγα λεπτά αργότερα, το πεντάχρονο κοριτσάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όμως δυστυχώς ήταν αργά, καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του, ο οποίος εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο 7χρονος αδελφός της, οι οποίοι σοκαρισμένοι αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί και βυθίστηκαν σε αναφιλητά και  κλάματα ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας προσπαθούσε να τους εμψυχώσει.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από την Αστυνομία και ήδη έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν έπειτα από τη νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, καθώς η σορός του παιδιού διεκομίσθη από χθες στην Πάτρα. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες τέλεσης του συμβάντος διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του πρόωρου χαμένου κοριτσιού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος