FOLLOW US: facebook twitter

Στη Δεξαμενή αύριο Τρίτη 27/10 η λαϊκή αγορά Πύργου

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:

Η Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε. ΟΤΑ, ως αρμόδιος φορέας διαχείρισης λαϊκών αγορών Δήμου Πύργου, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους εμπόρους των λαϊκών αγορών, πως η λαϊκή αγορά θα πραγματοποιηθεί ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (αντί για Τετάρτη) για αγροτοδιατροφικά και βιομηχανικά προϊόντα στον καθιερωμένο χώρο τέλεσης των λαϊκών, στην περιοχή της Δεξαμενής Πύργου.

Οι επαγγελματίες πωλητές και το καταναλωτικό κοινό, θα πρέπει να τηρούν τους αυστηρούς κανόνες προστασίας από την διάδοση του κορωνοϊού στην κοινότητα με διασφάλιση αποστάσεων ασφαλείας και λήψη μέτρων ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια, τοποθέτηση αντισηπτικών σε κάθε πάγκο κλπ). Τα μέτρα είναι ΑΥΞΗΜΕΝΑ και επιβάλλουν την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΉΣΗ ΜΑΣΚΑΣ για όλους, πωλητές και καταναλωτές.

Ελέγχους θα πραγματοποιούν, τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, με τις νόμιμες συνέπειες.

Η μόνη αρμόδια Υπηρεσία για την πραγματοποίηση και την διαχείριση των λαϊκών αγορών στον Πύργο, υπενθυμίζει, ότι οι συμμετέχοντες στις λαϊκές αγορές θα πρέπει να εναρμονίζονται με το κανονιστικό πλαίσιο που θεσπίζεται από τον φορέα λειτουργίας για την αποφυγή αποκλεισμού τους από τις λαϊκές αγορές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος