FOLLOW US: facebook twitter

Στέφανος Κασσελάκης: Μήνυμα ανάκαμψης από την Ηλεία

Ημερομηνία: 30-05-2024 | Συντάκτης:

Θερμή υποδοχή στον Πύργο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι πολίτες του Πύργου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος χθες επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ηλεία στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας ενόψει ευρωεκλογών. Ο κ. Κασσελάκης αφίχθη λίγο μετά τις 2μ.μ. στην Πλατεία Ιατρίδη, όπου τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής Ηλείας, Διονύσης Καλαματιανός, ο γραμματέας της Νομαρχιακής, Βασίλης Καρναρής και τοπικά στελέχη του κόμματος, και στη συνέχεια περιόδευσε στην αγορά του Πύργου, συνοδευόμενος από δεκάδες πολίτες που δεν σταμάτησα στιγμή να τον επευφημούν και να φωτογραφίζονται μαζί του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον κόσμο να στείλει ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου για να «τελειώνει η αλαζονεία στον γυάλινο πύργο του Μαξίμου» και στη συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική στα κυβερνητικά πεπραγμένα.

«Στην Ηλεία που μαραζώνει, που βλέπουμε νέους και φοιτητές να φεύγουν και έναν παθολόγο για 160.000 κατοίκους, πρέπει να αρχίσει η αντεπίθεση της κοινής λογικής. Η αντεπίθεση που λέει “όχι” στην αλαζονεία του 41%, η οποία προτιμά τις τράπεζες, τα διυλιστήρια και τις εταιρείες ρεύματος αντί να δώσει μια ανάσα στον κόσμο, να μειωθεί ο ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, να μπορεί να υπάρξει μια μείωση στις μεταφορές, να υπάρχουν έλεγχοι στα ολιγοπώλια που ταλανίζουν τον κόσμο», ανέφερε.

Παράλληλα, σχολίασε τον διάλογο του πρωθυπουργού με μια γυναίκα συνταξιούχο στην Κέρκυρα, και του καταλόγισε αλαζονεία, ενώ καυτηρίασε και τη συμπεριφορά της πρωθυπουργικής φρουράς σε συγγενή θυμάτων στα Τέμπη.

«Η αλαζονεία που κάνει τον πρωθυπουργό να απαντά εν γνώσει του στην κόρη του κ. Πλακιά, αδερφή θυμάτων στα Τέμπη, αγνοώντας την (…) και με τους αστυνομικούς να την τραμπουκίζουν», είπε μεταξύ άλλων και τόνισε πως η Ηλεία πρέπει να κάνει την αρχή στην κάλπη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

«Εδώ στην Ηλεία, λοιπόν, όχι μόνο πρέπει η δημοκρατική παράταξη, ο ΣΥΡΙΖΑ, να σηκώσει ανάστημα και να αισθανθεί την ανάσα μας η Ν.Δ., αλλά πρέπει επιτέλους αυτή η αλαζονεία, στον γυάλινο πύργο του Μαξίμου, του Μητσοτάκη, να τελειώνει. Δώστε το μήνυμα στις 9 Ιουνίου», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε την περιοδεία του στην Αμαλιάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος