FOLLOW US: facebook twitter

Στάθης Καννής: Το Επιτάλιο αξίζει καλύτερη μοίρα

Ημερομηνία: 22-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87173″ img_size=”full”][vc_column_text]Στην πολυπληθέστερη συγκέντρωση πολιτών που έχει γίνει ποτέ στο Επιτάλιο εξελίχθηκε την περασμένη εβδομάδα η συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Πύργου, Στάθη Καννή, με τους κατοίκους και τους παραγωγούς της Δημοτικής Ενότητας Βώλακα. Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του  κ. Καννή για συζήτηση ήταν πρωτοφανής και συγκινητική.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου και επικεφαλής της παράταξης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» τόνισε στην ομιλία του ότι το Επιτάλιο, παρότι έχει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, είναι εγκαταλελειμμένο και παραμελημένο. Ακούγοντας τους συνδημότες του και καταγράφοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επανέλαβε τη βούλησή του να λύσει όλα τα σοβαρά προβλήματα με ευρεία διαβούλευση με τους φορείς και τους πολίτες, μακριά από προχειρότητες και αιφνιδιασμούς.

Ο κ. Καννής αναφέρθηκε και στο θέμα των αγροτικών εκτάσεων της πρώην λίμνης Αγουλινίτσας, τονίζοντας ότι πρέπει να σταματήσει η ταλαιπωρία των παραγωγών και να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της πολιτείας, προκειμένου να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για καλλιέργειες που άλλες χρονιές είχαν ξεκινήσει.

«Η Δημοτική Ενότητα Βώλακος παίρνει τη θέση που της αξίζει. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το πετύχουμε», είπε χαρακτηριστικά, στέλνοντας το μήνυμα της νίκης στις 26 Μαΐου.

Στάθης Καννής

Yποψήφιος δήμαρχος Πύργου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot