FOLLOW US: facebook twitter

Στάθης Καννής: Επιλογή ευρύτατης κοινωνικής αποδοχής!

Ημερομηνία: 04-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86185″ img_size=”full”][vc_column_text]

Κάθε μέρα που περνά ο Στάθης Καννής διευρύνει την αποδοχή του
-Με «καθαρό»-ουσιαστικό και σίγουρο λόγο κερδίζει ραγδαία την εμπιστοσύνη των δημοτών του Πύργου.
-Δίνει ήδη το στίγμα ενός ξεχωριστού και ποιοτικού προεκλογικού αγώνα!

Διανύοντας ήδη τις πρώτες μέρες της επίσημης προεκλογικής περιόδου, οι διαπιστώσεις που τείνουν να γίνουν κοινή παραδοχή «δείχνουν» το πρόσωπο του Στάθη Καννή ως την επιλογή μιας ευρύτατης κοινωνικής αποδοχής!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου που βρίσκεται σε μια διαρκή, ιδιαίτερα χρήσιμη και ουσιαστική επαφή με τους κατοίκους αυτού του τόπου, κερδίζει γειτονιά με γειτονιά, χωριό με χωριό, σε κάθε σημείο του διευρυμένου Δήμου, την εμπιστοσύνη τους.

Οι πολίτες ανήσυχοι και αγανακτισμένοι από τις αλλοπρόσαλλες τακτικές, τις παλινωδίες και πρακτικές της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, πλέον αναζητούν σοβαρές επιλογές για το μέλλον του τόπου μας.

Με γνώση και ευθύνη

Ο Στάθης Καννής έχει τη γνώση και αναμφιβόλως την αυτοδιοικητική εμπειρία, μα πιο πολύ την ευαισθησία και την αγάπη για την πόλη και τις κοινότητες της.

Ένας αυθεντικός Πυργιώτης, που επέλεξε να μείνει εδώ με την οικογένειά του και μέχρι σήμερα να αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του για να βλέπει τον τόπο του να γίνεται καλύτερος και να δημιουργεί τις συνθήκες προκοπής, ανάπτυξης και ευημερίας όχι μόνο στο σήμερα, αλλά και για τις επόμενες γενιές που θα ακολουθήσουν.

Για τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών, αποτελεί μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ο χειρισμός ήδη των θεμάτων από τον ίδιο και τους συνεργάτες του με συνεπή, μεθοδικό και ιεραρχημένο τρόπο, αποδεικνύει αυτό που θα επιδιώξει από την πρώτη στιγμή στο Δήμο Πύργου αναλαμβάνοντας τις τύχες της ηλειακής πρωτεύουσας.

Σταθερά βήματα

Ο Στάθης Καννής σε όλη αυτή την περίοδο, έχοντας συγκροτήσει πολυσυλλεκτικό, αντιπροσωπευτικό και αξιόπιστο συνδυασμό με κράμα έμπειρων και νέων συμβούλων, δίνει το στίγμα ενός ξεχωριστού και ποιοτικού προεκλογικού αγώνα.

Έχει μάθει να ακούει τον κόσμο, να καταγράφει προβλήματα και το κυριότερο να εργάζεται εντατικά για να βρίσκει λύσεις σε αυτά κάνοντας σταθερά το επόμενο βήμα.

Ο Δήμος «διψά» για αλλαγές και ανατροπές δεδομένων και η απάντηση πλέον έχει βρεθεί για τους Δημότες. Ο Στάθης Καννής μπορεί… ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot