FOLLOW US: facebook twitter

Stand-up Comedy στην πισίνα του «Οδυσσέας» την Πέμπτη 16 Αυγούστου από την καταπληκτική Ήρα Κατσούδα

Ημερομηνία: 14-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η γνωστή performer Ήρα Κατσούδα, από τη Θεσσαλονίκη που βγάζει άφθονο γέλιο θα εμφανιστεί στην πισίνα του Οδυσσέα με μια παράσταση standup comedy την Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 10.30 το βράδυ. Μαζί της την ίδια βραδιά όπως κάθε Πέμπτη θα εμφανιστεί και το τοπικό συγκρότημα Π – ROCKEΣ.

Αυτό το είδος κωμωδίας που είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ραγδαία και στην Ελλάδα. Η  Ήρα Κατσούδα ξεκίνησε πριν 8 χρόνια και κατέκτησε τη σκηνή της κωμωδίας αποκτώντας χιλιάδες θαυμαστές.

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το standup comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε περισσότερες από 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Το 2014-15 σε συνεργασία με τον Ανδρέα Πασπάτη, παρουσίασαν το πρώτο stand up comedy battle στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παράστασης «Ο καθένας τα δικά του», ενώ το 2016 διοργάνωσαν και παρουσίασαν το πρώτο ζωντανό stand up comedy talk show “The Comedians” (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης).

Έχει συμμετάσχει στο Stand up for U 2016 για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef» που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA καθώς επίσης έχει παρουσιάσει την δουλειά της σε διοργανώσεις TedX. (Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη). Ήταν μια εκ των δυο παρουσιαστών της Τελετής Έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Έχει εργαστεί ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφηµίσεων. Έχει σπουδάσει Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική.

Η παράστασή της που έχει τον τίτλο ‘’ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ’’ αναφέρεται στα σύγχρονα προβλήματα της καθημερινότητας, φυσικά με χιούμορ και αναζητά έναν προβληματισμό για το πώς ζει ο σύγχρονος άνθρωπος. Η  Ήρα Κατσούδα με την παράστασή της έχει κάνει sold out στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ενώ το καλοκαίρι κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Η πισίνα του Οδυσσέα φιλοξενεί για 2η φορά παράσταση stand-up comedy, τώρα με την Ήρα Κατσούδα ενώ την πρώτη φορά ήταν με το Γιώργο Χατζηπαύλου το 2016 και σκοπεύει να συνεχίσει να προβάλει το standup comedy στο κοινό της Ηλείας.

Οι Π-ROCKEΣ εμφανίζονται κάθε Πέμπτη στην πισίνα του Οδυσσέα και παίζουν γνωστές ροκ επιτυχίες. Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Γιώργο Χαραλαμπόπουλο, τραγούδι και ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρη Τσαουσάκη στην ηλεκτρική κιθάρα, Βένδρα Θοδωρή στο ηλεκτρικό μπάσο και Νίκο Χαραλαμπάκη στα τύμπανα.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν στο BABY’S BAR στο 2621042190.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος