FOLLOW US: facebook twitter

Στα Χανιά ο Μητσοτάκης για τα Θεοφάνια – «Αγωνιζόμαστε για την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών»

Ημερομηνία: 06-01-2024 | Συντάκτης:

Στα Χανιά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης INTIME/ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ

Στην Κρήτη, όπου θα συναντήσει και τον Άντονι Μπλίνκεν, περνά τα Θεοφάνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά, επέλεξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να περάσει τα Θεοφάνια (06/01).

Συγκεκριμένα, το «παρών» φέτος στην εορτή των Θεοφανίων στα Χανιά, έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Επίσης, στο μήνυμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων. Θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών μας. Από τα ηλιόλουστα Χανιά καλή φώτιση και καλή χρονιά!»,

Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι δυσκολίες δεν λείπουν από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στην γειτονιά μας αλλά και η εισαγόμενη ακρίβεια, θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισής τους. Θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη καθημερινότητα για όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες, με μια οικονομία που αναπτύσσεται γρήγορα για καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, ποιοτική δημόσια παιδεία και υγεία και για ασφάλεια. Ταυτόχρονα, θα βρισκόμαστε πάντα σε επιφυλακή για τα εποχιακά προβλήματα και κρίσεις, όπως η έξαρση του κορονοϊού και της γρίπης, γι’ αυτό εμβολιαζόμαστε. Θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα απανταχού της γης καλή φώτιση και καλή χρονιά».

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, o καλός καιρός βοήθησε τους τολμηρούς που αποφάσισαν να τηρήσουν το έθιμο των Θεοφανίων και να βουτήξουν στα κρύα νερά του λιμανιού για να πιάσουν τον Σταυρό.

Η κατάδυση του Σταυρού από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό έγινε, φέτος, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε σταυρουδάκι στον κολυμβητή που έπιασε τον Σταυρό. Επισημαίνεται ότι, το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στα Χανιά με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν.

Πηγή: Ιeidiseis.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot