FOLLOW US: facebook twitter

Στα νοσοκομεία της Ηλείας ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γ. Καρβέλης

Ημερομηνία: 11-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Τα νοσοκομεία του Πύργου και της Αμαλιάδας επισκέφθηκε χθες το πρωί ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος συμμετείχε και στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πύργου για τον πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο.

Ο κ.Καρβέλης συζήτησε με τους διοικητές για τα ζητήματα που απασχολούν τα νοσοκομεία και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ενίσχυσή τους, τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρβέλης συζήτησε το θέμα της προμήθειας και εγκατάστασης του ψηφιακού μαγνητικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, που θα αναβαθμίσει αισθητά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του νοσηλευτικού ιδρύματος προς τους ασθενείς του νομού, ενώ συζήτηση έγινε και για ειδικότητες γιατρών που θα προκηρυχθούν το προσεχές χρονικό διάστημα για να καλυφθούν κενά στην Παθολογική Κλινική, στα Επείγοντα και σε άλλες κλινικές.

Oκ. Καρβέλης ανέφερε στην «Πρωινή» ότι την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο-ΚΥ Κρεστένων και το ΚΥ Ζαχάρως, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα των προβλημάτων και να συζητήσει με το προσωπικό τα προβλήματα και να δρομολογήσει τις αναγκαίες ενέργειες αναβάθμισής τους.

Σε ό,τι αφορά την Κρέστενα, την περασμένη Παρασκευή εγκρίθηκε η προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων γιατρών στις ειδικότητες Εσωτερικής Παθολογίας, Ακτινολογίας και Παιδιατρικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος