FOLLOW US: facebook twitter

Στα εργοτάξια της Πατρών-Πύργου ο Χρ. Χριστοδουλόπουλος

Ημερομηνία: 25-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99039″ img_size=”full”][vc_column_text]Τα δύο εργοτάξια της εταιρείας INTRAKAT, που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Ήλιδας σε Άγιο Ιωάννη και Γεράκι Αμαλιάδας, επισκέφτηκε ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Τον κ. Χριστοδουλόπουλο ξενάγησε στα δύο εργοτάξια των κόμβων που θα συνδέουν την Αμαλιάδα με το νέο αυτοκινητόδρομο της Πατρών – Πύργου, ο Εργοταξιάρχης της αναδόχου εταιρείας κ. Βασίλης Ματσουλιάδης, όπου τον ενημέρωσε πλήρως για την μέχρι σήμερα πορεία των εργασιών.

Επιπλέον, ζήτησε την άμεση σύνδεση του κόμβου του Γερακίου με την πόλη της Αμαλιάδας μέσω της διαδικασίας της προαίρεσης, όπως προβλέπει η σύμβαση.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του ο τ. Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος για τις εργασίες στα δύο εργοτάξια, ευχόμενος παράλληλα οι εργασίες εντός του Δήμου Ήλιδας να αποτελούν την αφετηρία και το παράδειγμα για την απρόσκοπτη εξέλιξη του συνολικού έργου της Πατρών – Πύργου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot