FOLLOW US: facebook twitter

Στο Νεκτάριο Φαρμάκη οι τρεις πρώτοι των Πανελλαδικών από τους τρεις νομούς της Περιφέρειας

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τον Ιωάννη Τζόλα από την Πάτρα, τον Δημήτριο Πανταζόπουλο από τα Λεχαινά και τον Κωνσταντίνο Κούρογλου από τη Ναύπακτο, δηλαδή τους μαθητές που πέτυχαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις πρόσφατες Πανελλαδικές Εξετάσεις από την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλείας, προσκάλεσε και δέχτηκε χθες στο γραφείο του, μαζί με τις οικογένειές τους, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης υποδέχτηκε θερμά τα παιδιά και τους γονείς τους, τους συνεχάρη όλους για την επιτυχία και την προσπάθεια, επισημαίνοντας τον ρόλο που παίζει η οικογένεια στην επιτυχία των νέων. Επίσης, μιλώντας με τους επιτυχόντες, ζήτησε να συνεχίσουν να θέτουν πολύ υψηλούς στόχους, να παραμείνουν και να προκόψουν στον τόπο τους, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί πως στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Φαρμάκης επεφύλασσε και μία έκπληξη για τους επιτυχόντες. Πιο συγκεκριμένα, δώρισε με προσωπικά του έξοδα, από έναν φορητό υπολογιστή σε κάθε έναν, μαζί με μία προσωπική επιστολή στον καθένα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου τη Τετάρτη ο Ν. Φαρμάκης

Εν τω μεταξύ συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει το πρωί της  Τετάρτης  4 Σεπτεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στα πλαίσια των επαφών του Πρωθυπουργού με τους νέους ή επανεκλεγέντες Περιφερειάρχες της χώρας και ενόψει των στοχεύσεων που τίθενται για την περιφερειακή ανάπτυξη και τις πρωτοβουλίες ανά γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος