FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Ζαφειρόπουλος: 319 μόνιμες θέσεις στους εποπτευόμενους από το Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς πρόνοιας-5 θέσεις στην Ηλεία

Ημερομηνία: 30-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85214″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια νέα προκήρυξη είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας μετά από την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ και θα ακολουθήσει τις διαδικασίες ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.asep.gr του ΑΣΕΠ. Αυτή είναι η 7Κ/2019 και η κατάταξη θα πραγματοποιηθεί μόνο με βάση τα δικαιολογητικά που καταθέτουν οι υποψήφιοι.

Προκήρυξη 7Κ/2019

Περιγραφή

Πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων δεκαεπτά (317) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς πρόνοιας: Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) και στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (ΕΙΚ).

Θέσεις Εργασίας στην Ηλεία (για τις υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να ανατρέξετε στο σχετικό ΦΕΚ)

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑμεΑ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

1 θέση ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (Κωδ. θέσης 628)

1 θέση ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ / ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ (Κωδ. θέσης 714)

2 θέσεις ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Κωδ. θέσης 806)

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑμεΑ ΛΕΧΑΙΝΩΝ – ΜΟΝΑΔΑ ΠΥΡΓΟΥ

1 θέση ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ / ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ (Κωδ. θέσης 715)

Προθεσμία

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: έναρξη 23 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και λήξη 10 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης: έναρξη 13 Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα και λήξη 28 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Όριο Ηλικίας

Οι υποψήφιοι των κλάδων ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων, Βοηθών Νοσηλευτών εάν είναι απόφοιτοι Νοσηλευτικών Σχολών και ευρίσκονται νομίμως εκτός στρατεύματος (άρθρο 54 παρ. 2 του ν. 1759/1988 με το οποίο ορίζεται ως κατώτατο όριο ηλικίας διορισμού για τους αποφοίτους Νοσηλευτικών Σχολών το 16ο έτος της ηλικίας χωρίς την υποχρέωση εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων προκειμένου για τους άρρενες).

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα δικαιολογητικά δεν αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ (συγκεντρώνονται όμως μέχρι την προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης) με την υποβολή της αίτησης. Το ΑΣΕΠ πριν την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων κατάταξης θα καλέσει τους υποψηφίους με νέα ανακοίνωση να υποβάλουν τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.). Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Χρήσιμη Πληροφορία

Προκειμένου να προετοιμαστούν σωστά οι υποψήφιοι, αρχικά θα πρέπει να δουν με προσοχή το σχετικό ΦΕΚ της προκήρυξης ώστε να εντοπίσουν τους κωδικούς θέσεων που τους ενδιαφέρουν (Στήλη ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ). Στη συνέχεια να επιβεβαιώσουν ότι ο τίτλος σπουδών τους είναι κατάλληλος για τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν (στήλη ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ). Οι κωδικοί τίτλων σπουδών αναλύονται στην προκήρυξη στις Σελίδες: 32 έως 40. Τέλος να επιβεβαιώσουν ότι εκτός από τον κατάλληλο τίτλο σπουδών, διαθέτουν και τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα που απαιτούνται για τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν (στήλη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ). Οι κωδικοί για τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα αναλύονται στην προκήρυξη στις Σελίδες: 40 έως 42.

Περισσότερες Πληροφορίες

Γραφείο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων & Συμβουλευτική «exousiodotisi.GR»

Τηλέφωνο: 6973395041 email: exousiodotisi@gmail.com web: www.exousiodotisi.gr

 

Σπύρος Ζαφειρόπουλος,

Σύμβουλος Εργασίας & Εκπαίδευσης, MSc, MA[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot