FOLLOW US: facebook twitter

Σπ. Βασιλείου: «Ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα προόδου της ηλειακής διαιτησίας»

Ημερομηνία: 05-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Ηλείας και μέλος της Ένωσης Διαιτητών –ΟΔΠΕ,

Σπύρος Βασιλείου, μέσω δήλωσής του, θεωρεί πως ήρθε η ώρα να γίνει το επόμενο βήμα προς την ανάπτυξη και πρόοδο της ηλειακής διαιτησίας, μέσω της συνεργασίας ΕΠΣ Ηλείας και Σ.Δ.Π. Ηλείας προφανώς, όπως στην ΕΠΣ Κοζάνης, όπως γράφει χαρακτηριστικά, κάτι που ισχύει σε αρκετές Ενώσεις της χώρας και φυσικά της Πελοποννήσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η άποψη αυτή είναι η ίδια που εκφράζει και στα συνελεύσεις της Ένωσης Διαιτητών-ΟΔΠΕ.

Ο Σπύρος Βασιλείου αναφέρει:«Σε λίγες μέρες ξεκινάει μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ως πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Ηλείας αλλά και ως μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Διαιτητών -ΟΔΠΕ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα της ανάπτυξης και της προόδου της ηλειακής διαιτησίας. Ας πάρουμε το παράδειγμα της ΕΠΣ Κοζάνης όπου μαζί με τον Αρχιδιαιτητή ήταν παρών στον αγιασμό του Συνδέσμου και ο πρόεδρος του ΣΔΠ Κοζάνης, που είναι και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κοζάνης! Άλλωστε σε αρκετές ΕΠΣ υπάρχει συνεννόηση για την αναβάθμιση της ποιότητας της Διαιτησίας.

ΥΓ 1:  Η τοποθέτησή μου δεν επιδιώκει ΚΑΜΙΑ επιθυμία ανάληψης θέσης αλλά την συνεργασία και την αναβάθμιση όπως ορίζεται από την προϊσταμένη αρχή του ποδοσφαίρου την ΕΠΟ!

ΥΓ 2: Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot