FOLLOW US: facebook twitter

Σπ.  Αντωνόπουλος: «Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

Ημερομηνία: 21-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Α.Ο. Ξενοφών μίλησε για το ματς με τον Μιλτιάδη και την πορεία της ομάδας στα μπαράζ ανόδου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ξενοφών ούτε στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς, στους Γαργαλιάνους κόντρα στον Μιλτιάδη, κατάφερε να πάρει βαθμό και πλέον η υπόθεση άνοδος έχει δυσκολέψει πολύ. Έχει 4 βαθμούς, απομένουν δυο αγώνες με Παναρκαδικό εντός και Ατρόμητο Πατρών εκτός και θέλει το 2 στα 2 και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει την 3η θέση που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική. Ο προπονητής του Α.Ο. Ξενοφών, Σπύρος Αντωνόπουλος, σε δήλωσή του μετά το παιχνίδι στη Μεσσηνία, ανέφερε πως ο Α.Ο.Ξ. θα συνεχίσει την προσπάθειά του να διεκδικεί τις πιθανότητες που του αναλογούν, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.  

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, γεμάτο μονομαχίες αλλά σχετικά καλό ρυθμό. Ο αντίπαλος σε ένα χρονικό σημείο που το ματς γινόταν στο μεσαίο τρίτο, στην πρώτη του ουσιαστικά επίσκεψη στην περιοχή μας κατάφερε να πετύχει γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το γνώριμο παιχνίδι μας, με τις γραμμές ψηλά και σχεδόν όλη την ομάδα μας στο μισό του αντιπάλου. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από μακρινή απόσταση. Συνεχίσαμε μέχρι το τέλος την επιβολή της επιθετικής μας νοοτροπίας, παρά ταύτα δεν πήραμε κάτι από το ματς.

Στα παιχνίδια αυτά αντιμετωπίζουμε ομάδες με μεγάλα μπάτζετ και πληθώρα παικτών με επαγγελματική διαδρομή. Εμείς δυστυχώς κουβαλάμε από τα εδώ μπαράζ προβλήματα τραυματισμών, που μας έχουν στερήσει παιδιά με σημαντικούς ρόλους για το παιχνίδι μας και οι επιλογές μας έχουν μικρύνει. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι σε αυτή την ομάδα αγωνίζονται και παιδιά 15, 16 και 17 χρονών, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει. Όπως και να έχει είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας όπως και πριν τα μπαράζ αυτά, να διεκδικούμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα και τις παραφωνίες που έχουμε συναντήσει εξωαγωνιστικά σε αυτή τη διαδικασία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot