FOLLOW US: facebook twitter

Σοκ: Καταγγελία για ληστεία και βιασμό 65χρονης στη νότια Ηλεία

Ημερομηνία: 20-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Εφιαλτικό Πάσχα βίωσε μια 65χρονη σε περιοχή της νότιας Ηλείας, καθώς, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, έπεσε θύμα ληστείας και βιασμού από δύο άγνωστους άνδρες μέσα στο σπίτι της λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της 65χρονης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και άσκησαν σωματική βίας εις βάρος της. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κλινοσκεπάσματα και απειλώντας την ότι  την κάψουν, τη βίασαν από κοινού και της αφαίρεσαν 200 ευρώ και κοσμήματα αξίας 300 ευρώ. Ακολούθως της πήραν την τραπεζική της κάρτα και, απειλώντας την εκ νέου, την εξανάγκασαν να τους πει τον αριθμό PIN. Ο ένας από τους δύο δράστες μετέβη σε κοντινό ΑΤΜ για ανάληψη, όμως δεν υπήρχε διαθέσιμο υπόλοιπο, ενώ στο μεσοδιάστημα ο έτερος δράστης τη βίασε ξανά. Με την επιστροφή του δράστη από το ΑΤΜ, η άτυχη γυναίκα έπεσε για 4η φορά  θύμα βιασμού μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ στη συνέχεια οι δύο άνδρες τής άρπαξαν το κινητό και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα, η 65χρονη συνήλθε μερικώς από το αρχικό σοκ και βρήκε το κουράγιο να μεταβεί στο οικείο ΑΤ και να προβεί στη σχετική καταγγελία. Ακολούθησε ο σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία και βιασμό, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στην Πάτρα για ιατροδικαστική εξέταση. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών της Ηλείας για τον εντοπισμό των δύο ανδρών είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη γίνει οι πρώτες προσαγωγές υπόπτων. Την προανάκριση της υπόθεσης διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος