FOLLOW US: facebook twitter

So, Dance_Lifesteps Academy can Dance

Ημερομηνία: 17-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33199″ img_size=”full”][vc_column_text]Μέλη χορευτές του Dance LifeSteps παρακολούθησαν live το απόλυτο σόου χορού του ΑΝΤ1

Το απόλυτο τηλεοπτικό show χορού «So You Think You Can Dance» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την Παρασκευή 7 Ιουλίου τα μέλη-χορευτές της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού «Dance LifeSteps»!

Την μοναδική αυτή εμπειρία έζησαν για πρώτη φορά τα παιδιά της Ακαδημίας γνωρίζοντας από κοντά τους αγαπημένους τους χορευτές, την κριτική επιτροπή του Show και ήρθαν σε επαφή με την διαδικασία διεξαγωγής ενός άρτια οργανωμένου τηλεοπτικού show! Πλήθος γνωριμιών και γνώσεων, έντονες στιγμές, διασκέδαση στον υπέρτατο βαθμό, δυνατή μουσική και χαμογελαστά πρόσωπα… μόνο αυτά υπερτερούσαν στο live του Ημιτελικού!

Η Μαρινίκη, η Μαργαρίτα, η Μαρισόφη, η Αναστασία, η Πέγκυ, η Κατερίνα, η Διονυσία, η Βάσια, η Μαίρη, η Ευγενία, η Αντωνία, η Βιβή, η Νάσια, η Ιωάννα, η Κρίστη και η Νίκη ήταν κάποιες από τα μέλη-χορεύτριες που είχαν την τύχη, μέσω της δασκάλας τους και Προέδρου της Ακαδημίας, κυρίας Μαρίας Πολίτη, να ζήσουν τον παλμό του SYTYCD live!!! Τόσο ο Πάνος Μεταξόπουλος, η Ελένη Φουρέϊρα, ο Ιβάν Σβιτάϊλο, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Ιωάννης Μελισσανίδης όσο και εναπομείναντες συμμετέχοντες του show, αλλά και η οικοδέσποινα Δούκισσα Νομικού υπήρξαν φιλικοί και ιδιαίτερα φιλόξενοι με τα παιδιά.

Επίσης για τη συμβολή του, η Ακαδημία ευχαριστεί τον κύριο Παύλο Μάνεση, υπεύθυνο μάρκετινγκ του Καναλιού της Κάντζας![/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1500279189870-0ab297fa-b57d-7″ include=”33200,33201,33202,33203,33204″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος