FOLLOW US: facebook twitter

Σκοτώθηκε στο δρόμο για την δουλειά…

Ημερομηνία: 09-09-2024 | Συντάκτης:

Ανείπωτη τραγωδία στο Κάστρο Κυλλήνης- Νεκρός σε τροχαίο ο 28χρονος Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος

 Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί, όταν σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή ένας 28χρονος νέος από το Κάστρο Κυλλήνης. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν ο 28χρονος Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος που κατάγονταν από το Δήμο Δύμης Αχαΐας και κατοικούσε στο Κάστρο, ενώ κατευθυνόταν με το μηχανάκι του προς τα Λουτρά Κυλλήνης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας αυτοκίνητο. Το δυστύχημα συνέβη σε δημοτική οδό που οδηγεί από το Κάστρο Κυλλήνης προς τη διασταύρωση της Λυγιάς με τα Λουτρά της Κυλλήνης.

Ο άτυχος νέος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθυνόταν προς ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής, όπου και δούλευε, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να φτάσει…

Στο σημείο, ειδοποιήθηκε και έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον 28χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπως δυστυχώς ήταν πολύ αργά καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Ο Κωνσταντίνος, ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος και γεμάτος όρεξη για ζωή που απολάμβανε την κάθε της στιγμή και η είδηση του τραγικού θανάτου του, σκόρπισε πόνο και θλίψη όχι μόνο στην οικογένεια,  τους συγγενείς και τους φίλους του αλλά και όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα, οικογένεια και φίλοι, θα τον αποχαιρετήσουν απο τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κάστρο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot