FOLLOW US: facebook twitter

Σκοτώθηκε στα βράχια 67χρονος ερασιτέχνης ψαράς στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Έχασε τη ζωή του στο ψάρεμα ο Δημήτρης Μπάλλας από τη Γαστούνη

Σε τραγωδία κατέληξε το ψάρεμα για έναν 67χρονο ερασιτέχνη ψαρά στο Κατάκολο το Σάββατο το πρωί, αφού η μοίρα του επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι, να χάσει τη ζωή του από το χόμπι του.

Ο 67χρονος, Δημήτρης Μπάλλας,  είχε μεταβεί μαζί με ένα φιλικό του πρόσωπο από τη Γαστούνη που διέμενε, στο Λιμάνι του Κατακόλου για να ψαρέψει, όπως συχνά, στο χώρο της μαρίνας.  Με το καλάμι ψαρέματος, ο άτυχος άνδρας συνήθιζε να ανεβαίνει στα βράχια που βρίσκονται στη μαρίνα για να ρίξει την πετονιά του στη θάλασσα. Στο σημείο αυτό τον είδαν και αυτόπτες μάρτυρες να πέφτει στη θάλασσα, καθώς φέρεται να γλίστρησε από τα βράχια την στιγμή που προσπαθούσε να ρίξει την πετονιά του στο νερό.  Οι άλλοι ψαράδες έσπευσαν αμέσως να τον βοηθήσουν , ωστόσο ο άνθρωπος βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του με τα πόδια του πάνω στα βράχια και το κεφάλι μέσα στο νερό, χωρίς όμως να μπορεί να εξηγηθεί τι προκάλεσε την πτώση και αν ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Άμεσα κλήθηκε το Λιμεναρχείο Κατακόλου και λιμενικοί που έφτασαν στο σημείο, ανέσυραν τον άτυχο 67χρονο και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του και στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί νεκροψία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος