FOLLOW US: facebook twitter

Σκληρή δήλωση του Γιάννη Λυμπέρη με πολλούς αποδέκτες

Ημερομηνία: 30-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με αφορμή τα ψευδή δημοσιεύματα περί χορήγησης χρίσματος στον Δήμο Ήλιδας από τη Ν.Δ.

Σκληρή δήλωση με πολλούς αποδέκτες του Δημάρχου Ήλιδας και εν νέου υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη, με αφορμή τα ψευδή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, περί δήθεν χορήγησης χρίσματος στον Δήμο Ήλιδας από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λυμπέρης δήλωσε τα εξής:

«Η εποχή που τα κόμματα χορηγούσαν χρίσματα, καλώς ή κακώς έχει παρέλθει. Τα οργανωμένα δημοκρατικά κόμματα των δυτικών Ευρωπαϊκών κρατών, με εσωτερικές και ανοιχτές διαδικασίες επιλέγουν τους εκπροσώπους τους στις βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης (Δημάρχους και Περιφερειάρχες). Καλώς, το σύνολο των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχει επιλέξει στην χώρα μας να δίνει υποστήριξη μόνο στις Περιφέρειες και στις μεγάλες πόλεις. Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι πολίτες ανά το Πανελλήνιο.

Δυστυχώς, στην πόλη μας και στον δήμο μας συνεχίζεται με εμμονή η αυτόκλητη υποστήριξη κάποιων από κόμματα, και συγκεκριμένα από τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς καμία ανακοίνωση του κόμματος. Το αντικαθιστά ΔΗΘΕΝ ένας παλιός βουλευτής, που σήμερα δεν είναι ούτε καν μέλος της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος!

Η επίσημη διάψευση του προέδρου της ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΛΙΔΑΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κώστα Παπαλεωνίδα, δεν έτυχε της αντίστοιχης παρουσίασης από τα ΜΜΕ του νομού μας.

Παρακαλώ να θέσετε αντίστοιχα στην πρώτη σελίδα την δήλωσή μου ως υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Ήλιδας.

Ελπίζω ότι παρόμοιες τοποθετήσεις και δηλώσεις ανθρώπων που δεν συναισθάνονται την ευθύνη και υποχρέωσή τους απέναντι στον κόσμο που ζητούν την ψήφο του, θα καταδικαστούν και δεν θα εξελιχθούν σε τραγωδία. Θα παραμείνουν απλώς μία κωμωδία για να έχουμε να την θυμόμαστε και να λέμε. Ο πρόεδρος της Τ.Ο. Ήλιδας της Ν.Δ. και πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου Κώστας Παπαλεωνίδας, είναι στον συνδυασμό «ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ-ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και αυτό τα λέει όλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot