FOLLOW US: facebook twitter

Σκακιστική Ακαδημία Πύργου/9ο Ατομικό Πρωτάθλημα Blitz: Μετάλλια από Φιλοθέη και Νεκτάριο Μπερκουτάκη

Ημερομηνία: 24-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98995″ img_size=”full”][vc_column_text]Στη Σπάρτη έγινε το 9ο Ατομικό Πρωτάθλημα Blitz της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π., την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, με 42 συμμετοχές σε 9 γύρους 5΄+3″.

Μια διοργάνωση που έλαβε μέρος στο χώρο του Μουσείου Ελιάς στην Σπάρτη, με το βάρος της διοργάνωσης να σηκώνουν ο τοπικός ΠΣ Σπάρτης και ο Βασίλης Δημητρόπουλος.

Οι 9 γύροι κύλησαν χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, η διαιτησία της κ. Σελίμου Μαρίας κύλησε ήσυχα και οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν τους αγώνες με καλή διάθεση.

Οι εκπλήξεις ποτέ δεν λείπουν σε αγώνες και αυτό τους κάνει πάντα καλύτερους με τους αθλητές να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις στην γρήγορη μάχη (Blitz) που ακολουθεί.

Μεγάλος νικητής των αγώνων, 1ος Γενικής ο Σπαρτιάτης Κωστιάνης Γιώργος, ενώ στην κατηγορία των γυναικών, 1η Γενικής η επίσης από την Σπάρτη Πετσετίδη Μαρία. Πρωταθλητής Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. ο Μπουρνάκας Αλέξης του ΣΣ Τρίπολης και πρωταθλήτρια Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. η Αυδούλη Ευαγγελία του ΑΟ Κρανιδίου.

Οι μικροί αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία, αφού η 11χρονη Φιλοθέη Μπερκουτάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών, ενώ ο 12χρονος Νεκτάριος Ραφαήλ Μπερκουτάκης πήρε το χάλκινο στην κάτω των 18,  έχοντας αντιμετωπίσει 7 πολύ ισχυρότερους αθλητές με επιτυχία, όπως νίκες με το Νο 2 και το Νο 12 των αγώνων, ισοπαλία με το Νο7 κτλ.. Από την Σ.Α. Πύργου συμμετείχε επίσης και ο Σιγούρος Μιχάλης.

Η επόμενη στάση είναι στις 23-24 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot