FOLLOW US: facebook twitter

Σκακιστική Ακαδημία Πύργου: Με επιτυχία το «Kyllini Rapid 23»

Ημερομηνία: 07-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Cafe Restaurant «Πυξίδα» στο λιμάνι της Κυλλήνης το Ομαδικό «Kyllini Rapid 23» που διοργάνωσε η Α.Ε. Λεχαινών με την συνδρομή της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου.

Οι αγώνες έγιναν σε 2 ομίλους OPEN και Κ14 με την συμμετοχή 13 και 6 αντίστοιχα 4μελών ομάδων σε 5 γύρους.

Οι συμμετέχοντες ήρθαν από Ζάκυνθο, Κεφαλονιά,  Πάτρα, Αγ Βασίλειο Ρίου,  Φιλιατρά,  Άστρος Κυνουρίας και φυσικά από Λεχαινά και Πύργο.

Στην Κατηγορία Κ14 τις 3 πρώτες θέσεις πήραν οι εξής ομάδες: 1η ΑΕ Λεχαινών 1 με τους Κλουκίνα Θ., Κρεκουκιώτη Γ., Οικονομόπουλο Ανδρ. και Βούλγαρη Ηλία, 2η ΣΣ Ζακύνθου 1 με τους Μαυρομάτη Διον., Βίτσο Κων., Παλλαρδό Συνετό Ντιέγκο Ιάσωνα και Κομιώτη Διον., και 3η ΑΕ Λεχαινών 2 με τους Μουζή Ιω., Δημητρόπουλο Αγγ., Καλκαβούρα Μάρθα και Μαρόλια Κων/νο. Στην OPEN κατηγορία την 1η θέση πήρε η ομάδα της Πάτρας με τους FM Γεωργακόπουλο Νίκο, Δεληγιάννη Παρασκευά, Ηλιόπουλο Ηλία και Γεωργίου Κων/νο, την 2η θέση η ομάδα του Roque με τους Γιαννόπουλο Ιάσωνα, Κατσιαούνη Κων/νο, Φουρφουρή Νίκο και Φουρναράκη Πολυχρόνη, την 3η θέση η ΑΕ Λεχαινών 1 με τους Παπαδόπουλο Θεόδωρο, Γιαννούλη Ηλία, Καστή Φώτη και Παναγιωτακόπουλο Χρήστο, ενώ σε ισοβαθμία με την ΑΕ Λεχαινών 1 και τελικά την 4η θέση πήρε η ΑΕ Λεχαινών 2 με τους Βόλφσων Μιχ., Καββαδία Διον., Δημήτρουλα Δημ. και Καρβουνιάρη Δημ..

Η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους αθλητές-ιες για την συμμετοχή τους, τους συνοδούς αυτών και φυσικά το καφέ «Πυξίδα» στην Κυλλήνη που για άλλη μια φορά τους φιλοξένησε. Επόμενο ραντεβού στις 19-20 Αυγούστου στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot