FOLLOW US: facebook twitter

«Σινεμά ο Σταθμός» με τον Ρένο Χαραλαμπίδη στον Πύργο

Ημερομηνία: 27-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Θα προβληθεί η ταινία του «4 Μαύρα Κοστούμια» στον σιδηροδρομικό σταθμό

– Πέμπτη 29/6 και ώρα 21.00


Ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού φιλοξενούν  τη δράση «Σινεμά ο σταθμός» και διοργανώνουν τη Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 21.00 κινηματογραφική προβολή της ταινίας του Ρένου Χαραλαμπίδη «4 Μαύρα Κοστούμια» στο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, παρουσία του ηθοποιού-σκηνοθέτη.

Πρόκειται για μια δράση όπου σιδηροδρομικοί σταθμοί μετατρέπονται σε θερινά σινεμά προβάλλοντας βραβευμένες του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου με προσκεκλημένους κάποιους από τους συντελεστές των ταινιών.

Στον Πύργο θα βρεθεί ο Ρένος Χαραλαμπίδης, όπου μετά την προβολή της ταινίας θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με το κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Πύργου-ένα αρχιτεκτονικό στολίδι του Τσίλερ- μετά την περσινή επιτυχημένη πρώτη φορά, που μετατράπηκε σε θερινό σινεμά, φέτος αποτελεί και την έναρξη της διαδρομής, Πύργος – Αίγιο – Τρίπολη.

Λίγα λόγια για την ταινία

Τα «4 Μαύρα Κοστούμια»  είναι μία ταινία για 4 νεκροθάφτες που φοβούνται τη ζωή, πιο πολύ και από το θάνατο! Είναι κάτι περισσότερο από μία μαύρη κωμωδία. Είναι μία ταινία με λαϊκή καρδιά και φευγάτο πνεύμα που διαθέτει ταυτόχρονα γέλιο, συγκίνηση και χαρακτήρα.

Παίζουν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Άλκης Παναγιωτίδης, Τάκης Σπυριδάκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Πουλικάκος.

Το σενάριο, η σκηνοθεσία και η μουσική είναι του Ρένου Χαραλαμπίδη.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του ΟΣΕ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος