FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα το τελευταίο αντίο στο Νίκο Ζαριφόπουλο

Ημερομηνία: 21-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Στον Ι. Ναό Αγίας Κυριακής  στις 4.30 μμ η εξόδιος ακολουθία

Σήμερα στις 4.30 το απόγευμα,  η οικογένειά του, φίλοι, γνωστοί αλλά και συνοδοιπόροι στους κοινωνικούς αγώνες,  θα πουν το τελευταίο αντίο στον   Νίκο Ζαριφόπουλο, στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής.

Ο Πύργος αποχαιρετά με απέραντη θλίψη έναν όμορφο άνθρωπο, ένα ευγενικό παλικάρι, έναν υπέροχο οικογενειάρχη, που άφησε το θετικό του αποτύπωμα στην πόλη και που έχασε τόσο άδικα της ζωή του, όταν τραυματίστηκε σε τροχαίο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στις 2 Σεπτεμβρίου. Από τότε, έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή του νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στην Αθήνα.  Οι ελπίδες από την πρώτη στιγμή ήταν λιγοστές ,  το πολυπόθητο θαύμα δεν έγινε, ο Νίκος δεν τα κατάφερε και την περασμένη Παρασκευή έχασε τη μάχη για τη ζωή του, συγκλονίζοντας με το «φευγιό» του την τοπική κοινωνία του Πύργου.

Σήμερα, σε μια λιτή τελετή, όπως λιτή και αθόρυβη ήταν και η ζωή που έζησε, πλούσια όμως σε προσφορά και αλληλεγγύη, αποχαιρετούμε με οδύνη το Νίκο στο τελευταίο του ταξίδι προς το φως…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot