FOLLOW US: facebook twitter

«Πυράς… Βοήθεια 2021»: Σήμερα στο Κτήμα Μερκούρη η καλοκαιρινή συνάντηση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων

Ημερομηνία: 31-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Στον ιδανικό χώρο του Κτήματος Μερκούρη, που προσφέρεται ευγενικά από τους Χρήστο και Βασίλη Κανελλακόπουλο, στελέχη της προσκοπικής κίνησης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ, η καθιερωμένη καλοκαιρινή συνάντηση των διατελεσάντων διαχρονικά Προσκόπων με την ονομασία «Πυράς… Βοήθεια 2021».

Στην συνάντηση, προσκλήθηκαν και ανταποκρίθηκαν πρόθυμα να συμμετάσχουν κι φέτος, όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, αλλά και όσοι κατά καιρούς στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στον Προσκοπισμό και επιθυμούν να αναπολήσουν και να ξαναζήσουν τις όμορφες και ανεξίτηλες στιγμές αυτών των εποχών όλων των γενεών, οι Αρχές, καθώς και βαθμοφόροι της περιοχής, φιλοπρόσκοποι, γονείς κλπ, στελέχη από Αθήνα, από Πελ/σο και προσωπικότητες της Ηλείας, όπως συνηθίζεται άλλωστε.

Μάλιστα, εφέτος, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή μας, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ανακούφισή τους.

Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων, έχουν προετοιμάσει μια ιδιαίτερη βραδιά.
Μετά από την Πυρά και το φαγητό,  έμπειροι  μουσικοί, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και πολλά άλλα τραγούδια.

Παράλληλα έχουν ληφθεί, λόγω των ειδικών συνθηκών και περιορισμών τα κατάλληλα μέτρα  προετοιμασίας του χώρου για πλήρη ασφάλεια, έτσι θα πρέπει να δηλωθεί έγκαιρα η δήλωση συμμετοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος