FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα με την «Πρωινή» η ειδική έκδοση «Γάμος & Βάπτιση 2019»

Ημερομηνία: 03-04-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85786″ img_size=”full”][vc_column_text]Tόσο ο γάμος, όσο και η βάπτιση ενός παιδιού, είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή των ανθρώπων , γι αυτό και τα ζευγάρια ονειρεύονται πως θα κάνουν πιο όμορφες αυτές τις στιγμές που θα καταγραφούν για πάντα στο βιβλίο των αναμνήσεών τους.  Βεβαίως τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται να ενώνονται τα δύο  μυστήρια και να γίνεται μια τελετή, γάμος και βάπτιση μαζί, είτε γιατί έτσι εξοικονομείται χρόνος αλλά και χρήματα, είτε γιατί ο γάμος μπορεί να έγινε βιαστικά, να ήταν πολιτικός και το ζευγάρι να θέλει να ενώσει τα δεσμά του ενώπιο θεού και ανθρώπων στην εκκλησία, αγκαλιά με το μωράκι τους.

Η Πρωινή σήμερα έχει για σας προτάσεις για κάθε εκδοχή και… γούστο! Για έναν ονειρεμένο και ρομαντικό γάμο, όπου η μέλλουσα νύφη θα είναι το επίκεντρο της βραδιάς, για το πώς θα οργανώσετε το γάμο και την γαμήλια δεξίωσή σας, πώς θα διαλέξετε το κατάλληλο νυφικό, αλλά και πολλές προτάσεις για μια εντυπωσιακή βάπτιση γι αυτήν την πολύτιμη μέρα της ζωής σας.  Πολλές ιδέες για τον στολισμό των τραπεζιών και του χώρου της δεξίωσης ή του γαμήλιου και παιδικού πάρτι βάπτισης, μπομπονιέρες χειροποίητες και πολλά άλλα που θα σας βοηθήσουν στον «Γολγοθά» της προετοιμασίας.

Εμείς βάλαμε τα δυνατά μας για να σας διευκολύνουμε και εσείς να κάνετε το δικό σας όνειρο πραγματικότητα γιατί ότι ζούμε μπορούμε να το κάνουμε να μοιάζει σαν παραμύθι.

Και βεβαίως, μην ξεχνάτε, η αγορά της Ηλείας διαθέτει δεκάδες καταστήματα με είδη γάμου και βάπτισης, αλλά και πολλούς επαγγελματίες που μπορούν να οργανώσουμε τον κατάλληλο και πιο οικονομικό τρόπο τις δικές σας ονειρεμένες στιγμές…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot