FOLLOW US: facebook twitter

Σημαντικές ζημιές από ανεμοστρόβιλο στην οροφή του Κλειστού Κρεστένων

Ημερομηνία: 07-11-2023 | Συντάκτης:

Αναγκαία η χρηματοδότηση από την πολιτεία για την αποκατάσταση της παλιάς στέγης του γηπέδου

«Επί ποδός» συνεργείο του δήμου με επικεφαλής το δήμαρχο Σάκη Μπαλιούκο
για την προστασία του παρκέ

Ξαφνικός ανεμοστρόβιλος κυριολεκτικά σήκωσε τις νυχτερινές ώρες τη μεμβράνη που καλύπτει τα πάνελ πάνω στη στέγη του Κλειστού,  με συνέπεια να κινδυνεύει να υποστεί καταστροφές  το παρκέ του γηπέδου.

Η ζημιά στη στέγη του Κλειστού  ευτυχώς έγινε έγκαιρα αντιληπτή από το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκο, ο οποίος μαζί με συνεργείο του δήμου μετέβησαν  επιτόπου και μετά από πολύωρη προσπάθεια ελήφθησαν μέτρα  για την προστασία του παρκέ από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Το πρόβλημα ωστόσο με την παλαιωμένη  στέγη του Κλειστού γηπέδου Κρεστένων εξακολουθεί να  παραμένει και να είναι σημαντικό, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν προκλήθηκαν ζημιές  σε τμήμα της οροφής  του γηπέδου, επηρεάζοντας ολόκληρη την κατασκευή.

«Αυτή τη στιγμή επισκευάζουμε το Κλειστό κάτι που όμως είναι ιδιαίτερα δύσκολο γιατί η δαπάνη είναι υψηλή και ξεπερνάει τα όρια της ανάθεσης, οπότε δεν μπορούμε να κινηθούμε με ταχύτερες διαδικασίες. Προσπαθούμε να αποφύγουμε μεγαλύτερη ζημιά μέσα στη σάλα  του  γηπέδου και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Προσδοκούμε στη βοήθεια της πολιτείας σε μια ενίσχυση που θα μας επιτρέψει να μπορέσουμε να επισκευάσουμε με οριστικό τρόπο τη στέγη του Κλειστού που έχει παλαιωθεί» δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος