FOLLOW US: facebook twitter

Σημαντικές προσφορές τροφίμων στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Πύργου γιατί «’Όλοι μαζί μπορούμε»

Ημερομηνία: 16-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Αποδέκτης εξαιρετικής κίνησης ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έγινε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου, όπου το πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε» προσέφερε μια ικανή ποσότητα τροφίμων, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη στήριξη άνεργων συμπολιτών που αδυνατούν.

Η συγκεκριμένη προσφορά – μια από τις πάμπολλες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» – πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή του Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης» και την συμπαράσταση της Διευθύντριας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην εταιρεία ΣΚΑΪ και του προγράμματος «Όλοι Μαζί Μπορούμε», Δώρας Γιαννακάκη (που κατάγεται από τον Πύργο).

Τις ποσότητες τροφίμων παρέλαβε τη Δευτέρα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ανδρέα Βγενόπουλο να δηλώνει πως:

«Είμαστε αποδέκτες μιας πράξης πολιτισμού, ευθύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από την κοινότητα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που προσφέρουν επισιτιστική βοήθεια. Εγώ και ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος, ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που συμβάλλουν καθημερινά για να βοηθηθούν μέσω τέτοιων πράξεων και ενεργειών οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Θέλουμε να πούμε ακόμα ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Πύργια Δώρα Γιαννακάκη, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην εταιρεία ΣΚΑΪ και του προγράμματος “‘Όλοι Μαζί Μπορούμε”.Επίσης με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω εγκάρδια όλα τα Σούπερ Μάρκετ της περιοχής μας, που στηρίζουν στις πολύ δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε τους συνανθρώπους μας οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Ευχαριστούμε βέβαια θερμά και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό η βοήθεια του οποίου προς τον Δήμο και τις Κοινωνικές του Υπηρεσίες είναι αμέριστη και καθημερινή, αποτελώντας πυλώνα αλληλεγγύης και βοήθειας στους έχοντες ανάγκη».

Οι ποσότητες που παραδόθηκαν από εργαζόμενους του σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», στο κτήριο που στεγάζεται η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου, θα διατεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος