FOLLOW US: facebook twitter

Σημαντικά έργα της Ηλείας στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ημερομηνία: 26-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”81456″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνεδριάζει την Παρασκευή το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας με τα περισσότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης να αφορούν έργα της Ηλείας τα οποία θα εισηγηθεί στη συνεδρίαση ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Αναλυτικότερα τα θέματα αφορούν:

-Έγκριση τρόπου ανάθεσης του έργου με τίτλο: «Βελτίωση- ασφαλτόστρωση Ε.Ο. Καρούτα – Λαντζόι- Λάλα στο τμήμα από έξοδο Κρυονερίου- διασταύρωση Λάσδικα», προϋπολογισμού 1.300.000,00€.

-Έγκριση τρόπου ανάθεσης του έργου με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ Π.Δ.Ε.», προϋπολογισμού 5.000.000,00€.

-Έγκριση τρόπου ανάθεσης του έργου με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΥΡΓΟΥ- ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ- ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΉΣ ΟΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ», προϋπολογισμού 495.000,00€.

-Έγκριση τρόπου ανάθεσης μελέτης ως ακολούθως : Σύνταξη της μελέτης του έργου βελτίωσης προσβασιμότητας και υποδομών στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του παραδοτέου 4.4.1 με τίτλο “Αccessibility interventions design, planning and realization” του Πακέτου εργασίας 4 (WP4) : «Παρεμβάσεις φυσικής & εικονικής προσβασιμότητας (Physical & Virtual Accessibility interventions» της Κατηγορίας δαπανών «Υποδομές και εργασίες» του έργου “CROSS THE GAP: Accessibility for social and cultural inclusion (Διασχίζοντας το κενό: Προσβασιμότητα για κοινωνική και πολιτιστική ένταξη)”, προϋπολογισμού έως του ποσού των 30.060,00€ με ΦΠΑ.

-Συμπλήρωση της με αρ.105/16-7-18 απόφασης του Περιφ.Συμβ.Δ.Ελλάδας, που είχε σαν θέμα  «Εγκριση απευθείας εξαγοράς ακινήτου με τη διαδικασία του άρθρου 23 του ΠΔ 242/96  και ορισμός δυο Περιφ/κών  Συμβούλων  για τη συγκρότηση της Επιτροπής της παρ. 4 του αρθ.13 του ΠΔ 242/96»  με την παροχή εξουσιοδότησης του Περιφ/κού Συμβουλίου στον κ.Περιφ/ρχη Δυτ.Ελλάδας ώστε αυτός  να υπογράψει αρχικά τις απαιτούμενες  δηλώσεις μεταβίβασης και στη συνέχεια τα συμβόλαια των δυο απευθείας εξαγοραζόμενων ακινήτων, προκειμενου  να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία για την ήδη  συντελεσθείσα διαπλάτυνση της επαρχιακής οδού Κρέστενας – Ανδρίτσαινας.

-Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας/Π.Ε.Ηλείας στη σύσταση της Θεματικής Αναπτυξιακής Σύμπραξης και αποδοχή των όρων του Πρωτοκόλλου  Συνεργασίας, στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών «Ολύμπια».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot