FOLLOW US: facebook twitter

Σίγησε η φωνή του «mystery train» Αμαλιαδίτη Τάσου Κοροντζή

Ημερομηνία: 23-09-2023 | Συντάκτης:

Έναν δικό της άνθρωπο, πολύ αγαπητό στην τοπική κοινωνία, έναν δημιουργικό άνθρωπο, εργάτη του ραδιοφώνου που ως μουσικός παραγωγός πήγε τη μουσική ένα βήμα παραπάνω, θρηνεί σήμερα η Αμαλιάδα, καθώς ο Τάσος Κοροντζής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Ο Τάσος Κοροντζής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίο εδώ και ένα τριήμερο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και έδινε μάχη για τη ζωή του, όμως τελικά δεν τα κατάφερε σκορπίζοντας τη θλίψη στους χιλιάδες φίλους και ακροατές του και η φωνή του «mystery train” σίγησε για πάντα.

Ξεχωριστή και σπάνια προσωπικότητα, ευρύτερα γνωστός αφού επί δεκαετίες ήταν ένας ραδιοφωνικός παραγωγός με μεγάλες μουσικές γνώσεις και μια από τις πιο καλά ενημερωμένες δισκοθήκες με χιλιάδες δίσκους βινυλίου… στοιχεία που τον είχαν κάνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα, με μεγάλη αποδοχή σε πολλούς μουσικούς κύκλους και κοινότητες. Ο παλαίμαχος Τάσος Κοροντζής ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός της οικογένειας metadeftero, πολλοί ήταν εκείνοι που λάτρεψαν τις μουσικές του επιλογές καθώς διέθετε μια σπάνια μουσική παιδεία, ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και στην καθημερινή του ζωή μέσα στην Αμαλιάδα, συμμετέχοντας πάντα σε πάρτι, live και πολλές εκδηλώσεις στην περιοχή. Η αγάπη του για τη μουσική, κυρίως τη τζαζ ήταν εκείνη που τον ώθησε να γινει ιδρυτικό μέλος του «HLIS fm, 97,6», με έδρα την Αμαλιάδα, το 1987 επιστρέφοντας από την Ιταλία που έζησε πολλά χρόνια. Από τότε μέχρι και τώρα, ασχολιόταν με την μουσική που λάτρευε και στην οποία αφιέρωσε χιλιάδες ώρες on air! .

Η οικογένεια του αυτοδιαχειριζόμενου πολιτιστικού ραδιοφώνου «Μεταδεύτερο» για την απώλεια του δικού τους Τάσου Κοροντζή έκανε την παρακάτω ανάρτηση: “Τo Μεταδευτερο πενθεί, ό αιφνίδιος θάνατος του μετασυντροφου από την Αμαλιάδα Τάσου Κοροντζή μας συντάραξε. Τάσος Κοροντζής, ευγενής, σπάνιου ήθους και αριστοκρατικής στόφας πρόσωπο, εργάτης του ραδιοφώνου της περιφέρειας και τα πολλά τελευταία χρόνια ενθουσιώδης συνεργάτης του διαδικτυακού ραδιοφώνου metadeftero.gr με την εκπομπή mystery train. Τάσο θά μας λείπεις καί θά μας λείπεις πολύ γιατί το καλό ραδιόφωνο γίνεται φτωχότερο με την απουσία σου, αλλά θά σέ θυμόμαστε και θα σε μνημονεύουμε».

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Τάσου Κοροντζή που ταξιδεύει στο φως, στα ερτζιανά του ουρανού…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot