FOLLOW US: facebook twitter

SHOTOKAN KARATE Βάρδας: Τέσσερα μετάλλια στο Κύπελλο Ν. Ελλάδας

Ημερομηνία: 16-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57793″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια ακόμα δυνατή εμφάνιση για το SHOTOKAN KARATE Βάρδας στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος που διεξήχθη το Σάββατο 31 Μαρτίου στους Αγίους Θεοδώρους  Κορινθίας. Το σύλλογο από την Βάρδα εκπροσώπησαν 7 αθλητές, οι οποίοι δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό κατάφεραν να αποσπάσουν 4 μετάλλια. Το δρόμο των μεταλλίων άνοιξε ο Στεργιόπουλος Θεόδωρος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία kumite παίδων 5 kyu μαύρες ζώνες -35kgr. Ο μικρός αθλητής από την Βάρδα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε για μια ακόμα φορά να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Εν συνεχεία την σκυτάλη πήρε ο Φίλιας Διονύσης κατακτώντας και αυτός το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία kumite παίδων 13 ετών μαύρες ζώνες -50kgr. Ο έμπειρος αθλητής κατάφερε για μια ακόμη φορά να δείξει την ανωτερότητα του στην  κατηγορία. Μια ακόμα σημαντική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πατινιώτης Δημήτρης κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία kumite εφήβων μαύρες ζώνες -70kgr. Το τελευταίο μετάλλιο του συλλόγου κατέκτησε ο Καλαμπόκης Κωνσταντίνος στην κατηγορία kumite ανδρών μαύρες ζώνες -75kgr. Ο έμπειρος αθλητής αν και είχε μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις λόγο σπουδών κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Τέλος πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές Πατινιώτη Αρετή, Καζαντζή Μαρίλια και ο Σπατιώτης Βασίλης δίνοντας υποσχέσεις για πολλές επιτυχίες στο μέλλον.  Ο προπονητής του συλλόγου Λεμποτέσης Βασίλειος ευχαριστεί τους μαθητές του για την μαχητικότητα και το ήθος που επέδειξαν στην διοργάνωση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot