FOLLOW US: facebook twitter

Σε ρυθμούς “Λευκής Νύχτας” σήμερα ο Πύργος – Με Χατζηγιάννη η κεντρική συναυλία!

Ημερομηνία: 20-08-2022 | Συντάκτης:

Όλα είναι έτοιμα από τον Εμπορικό Σύλλογο για τη μεγάλη γιορτή της αγοράς

Στους ρυθμούς της Λευκής Νύχτας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στον Πύργο κινείται η πόλη με τις προετοιμασίες του Εμπορικού Συλλόγου και των εμπόρων να είναι πυρετώδεις.

Μετά από «αναγκαστική» διακοπή δυο χρόνων της διοργάνωσης λόγω πανδημίας, η Λευκή Νύχτα «επιστρέφει» με πολλά χάπενιγκς, εκπλήξεις και μουσικές στους κεντρικούς δρόμους του Πύργου και κεντρική συναυλία στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα με τον δημοφιλή τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη! Συνδιοργανωτής των εκδηλώσεων, για πρώτη φορά, είναι ο Δήμος Πύργου ενώ τις δράσεις στηρίζει και το Επιμελητήριο Ηλείας.

Η αγορά θα φορέσει τα γιορτινά της και θα περιμένει όλο τον κόσμο της Ηλείας να ψωνίσει είδη σε μεγάλες προσφορές και να διασκεδάσει με τα τοπικά μουσικά σχήματα και τους DJ΄s που θα παίζουν μουσική σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με τον πρόγραμμα τα τοπικά σχήματα θα βρίσκονται στο Ταχυδρομείο (Ξενοπανάγος), στην πλατεία ΟΤΕ (Αλεξανδρόπουλος), στην πλατεία Ιατρίδη (Μανώλης Καλογερόπουλος) και στη συμβολή Γερμανού & Αιόλου (Στ. Θεοδόσης)» ενώ οι δυο DJ΄s σε κεντρικά σημεία των πεζοδρόμων.

Για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των επισκεπτών θα είναι κλειστοί η οδός Πατρών από το ύψος του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου, η Ερμού και η Γερμανού, όπως και όλοι οι κάθετοι.

Κ. Κολοβέρου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος