FOLLOW US: facebook twitter

Σφοδρή αντιπαράθεση για τη δήλωση Μητσοτάκη περί ανταλλαγής συντάξεων

Ημερομηνία: 13-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”78027″ img_size=”full”][vc_column_text]Στη Βουλή και τη δεύτερη ημέρα της συζήτησης του προϋπολογισμού συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τη δήλωση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η κατάργηση των μειώσεων στις συντάξεις έγινε στο πλαίσιο συναλλαγής με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, απάντησε χαρακτηρίζοντας «ντροπή» το γεγονός ότι «ο κ. Μητσοτάκης μίλησε όπως η Χρυσή Αυγή. Πρέπει να μιλήσουν και πάρουν θέση οι φιλελεύθεροι βουλευτές της Ν.Δ. απέναντι σε αυτό το κατάντημα».

«Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γνώση της ιστορίας και της κοινοβουλευτικής ιστορίας. Ούτε στις μεγάλες συγκρούσεις Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου, δεν είχαν ειπωθεί τέτοια πράγματα», σχολίασε ο βουλευτής.

Έχει κανένας δίκιο να ισχυριστεί ότι πραγματικά σε αυτή τη Βουλή, υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις, στην εμφυλιοπολεμική περίοδο, κύριε Σταμάτη. Τότε πραγματικά υπήρχαν φωνές που έλεγαν ότι η αριστερά ήταν προδότες, ήταν συνεργάτες ξένων δυνάμεων και αντάλλασαν κατηγορίες. Να σας θυμίσω ότι σε εκείνη τη Βουλή υπήρχε και ο Μητσοτάκης, στην εμφυλιοπολεμική περίοδο και ήταν από τους πιο νουνεχείς. Καλό να διατρέξετε τα πρακτικά της τότε εποχής. Εγώ πραγματικά ντρέπομαι.

Και πρόσθεσε: «Ντρέπομαι και λυπάμαι. Σας συμπονώ για την κατάντια που βρίσκεστε. Και απευθύνομαι στους φιλελεύθερους της ΝΔ και τους αναφέρω. Τους προκαλώ. Τον κ. Δένδια που βλέπω μπροστά μου, τον κ. Σταϊκούρα που βλέπω μπροστά μου. Τον κ. Τζαβάρα που είμαστε συντοπίτες. Τι έχουν να πουν γι΄αυτό το πράγμα».

«Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τον προϋπολογισμό, για τα μεγάλα ζητήματα της οικονομίας προχθές στη Βουλή. Και τι είπε ο κ. Μητσοτάκης; Επιτέθηκε και αντέγραψε την Χρυσή Αυγή. Εδώ μέσα και έξω από εδώ, η Χρυσή Αυγή έχει αυτή τη γραμμή. Ό,τι ο Τσίπρας, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πούλησε το Μακεδονικό για να πάρει τις συντάξεις! Πρέπει να ντρεπόμαστε λιγάκι» τόνισε.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot